ΕΠΟ

Κρούση στον Αλέξη Δέδε

Κρούση στον Αλέξη Δέδε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανοιχτό να αναλάβει μέλος στην "Επιτροπή Εξομάλυνσης" ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες.

Το μέλος του CAS Πέτρος Μαυροειδής φαίνεται ότι έχει κλειδώσει για την θέση του προέδρου, ο παλιός αρχιδιαιτητής Γιώργος Μπίκας ότι επιστρέφει στο πόστο του και ένα, ένα τα κομμάτια του παζλ της "Επιτροπής Εξομάλυνσης" εν όψει της ανακοίνωσης της σύνθεσης της, το ερχόμενο Σάββατο δια στόματος Κωστάκη Κουτσοκούμνη, συμπληρώνονται.

Το νέο όνομα που έχει προστεθεί στους υποψηφίους και μάλιστα του έχει γίνει η σχετική πρόταση είναι ο Αλέξης Δέδες της ΑΕΚ. Ο νυν διευθύνων σύμβουλος της "Ένωσης" και ένας από τους εκπροσώπους της Super League στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ έχει δεχθεί κρούση αλλά δεν έχει απαντήσει, το θέμα παραμένει ανοιχτό και θα κλείσειμε την άφιξη του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στην Αθήνα για τον τελικό κύκλο των επαφών.

Ο εκπρόσωπος της FIFA παρά τις περί του αντιθέτου φήμες, δεν ήρθε τελικά στην χώρα μας ούτε την προηγούμενη Παρασκευή 21/10, ούτε χθες Δευτέρα 24/10 και αναμένεται στην Αθήνα τα επόμενα 24ωρα. Το Σάββατο 29/10, ημέρα των ανακοινώσεων, πλησιάζει άλλωστε.

Το πρόβλημα που πιθανότατα θα υπάρξει με τον Αλέξη Δέδε (που φέρεται να είναι «εκλεκτός» του γεν. γραμματέα της UEFA Θόδωρου Θεοδωρίδη στην οποία είχε εργαστεί από το 2004 και για 10 χρόνια περίπου), είναι οι αντιρρήσεις που θα υπάρξουν από τους άλλους μεγάλους, είτε της συμμαχίας (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός), είτε εκτός αυτής (Ολυμπιακός) οι οποίοι θα θελήσουν να έχουν και αυτοί εκπρόσωπο στην Επιτροπή που θα «τρέχει» την ΕΠΟ μέχρι τις 31 Μαϊου.

Για την «Επιτροπή Εξομάλυνσης» έχουν ακουστεί επίσης, τα ονόματα των Αγγελου Χαριστέα και Αγγελου Μπασινά. Ο πρώτος, όμως, φέρεται να απάντησε αρνητικά, καθώς διαμένει μόνιμα στην Ολλανδία τους τελευταίους μήνες, ενώ και ο Άγγελος Μπασινάς διέψευσε με δηλώσεις του στο Sport24.gr ότι του έχει γίνει πρόταση.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ