ΕΠΟ

Κρίσιμη συνάντηση Χούμπελ - Γραμμένου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ FIFA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ FIFA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, θα συναντηθεί σήμερα (27/3) ο Βαγγέλης Γραμμένος προκειμένου να μιλήσουν για το ελληνικό ζήτημα και να αποφευχθούν οι αρνητικές εισηγήσεις στη FIFA.

Θα έχουμε σέντρα στη Super League αυτό το Σαββατοκύριακο, χθες (26/3) στο Δ.Σ. της Λίγκας υπήρξε ομοφωνία όσον αφορά στις προτάσεις του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ως δια μαγείας λύθηκαν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου ή ότι ξαφνικά οι ξένοι δεν βλέπουν με δυσπιστία τους παράγοντες της χώρας μας και την κατάσταση που επικρατεί. Η Ελλάδα έχει μπει στο στόχαστρο εδώ και καιρό και όχι άδικα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, θα συνομιλήσει με τον πρόεδρο της επιτροπής παρακολούθησης της Ομοσπονδίας, Χέρμπερτ Χούμπελ, για το ελληνικό ζήτημα σήμερα (27/3). Στόχος είναι να πειστεί ότι γίνονται όσα πρέπει για την αποκατάσταση της ομαλότητας και πως όλα θα μπουν στον σωστό δρόμο μετά και τις προτάσεις που έγιναν από την πλευρά του υφυπουργού, που έχουν την έγκριση της FIFA και οι οποίες έτυχαν αποδοχής από τις ομάδες στο σύνολό τους.

Στόχος είναι να αποφευχθούν τα σκληρά μέτρα κατά της Ελλάδας και να μην υπάρξει "κίτρινη κάρτα" από την πλευρά της FIFA, εφόσον γίνουν αρνητικές εισηγήσεις από τον κ. Χούμπελ. Ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας ομοσπονδίας έχει δει τα όσα έχουν συμβεί στη χώρα μας, αντιλαμβάνεται πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ως εκ τούτου είναι δεδομένο πως δεν θα μεταφέρει και την καλύτερη εικόνα για την χώρα μας. Η αίσθηση είναι πως οι εισηγήσεις του θα είναι αρνητικές, επομένως η συνάντηση με τον Βαγγέλη Γραμμένο παίρνει σημαντικές διαστάσεις, ο οποίος θέλει να διερευνήσει τις προθέσεις του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ