ΕΠΟ

Κουτσοκούμνης: "Δεν με αγχώνει ο αριθμός των μελών της διοικούσας επιτροπής"

Κουτσοκούμνης: "Δεν με αγχώνει ο αριθμός των μελών της διοικούσας επιτροπής"
Κουτσοκούμνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο εκπρόσωπος της FIFA στο ελληνικό ζήτημα, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, σε επικοινωνία με τον Sport24 radio 103,3 υποστήριξε ότι δεν έχει οριστεί η ημερομηνία έλευσής του και ότι δεν τον αγχώνει ο αριθμός των μελών της διοικούσας επιτροπής.

Σε επικοινωνία που είχε με τον Sport24 radio 103,3, ο εκπρόσωπος της FIFA στο ελληνικό ζήτημα, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, υποστήριξε ότι δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία έλευσής του στη χώρα μας, ότι δεν τον αγχώνει ο αριθμός των μελών της διοικούσας επιτροπής - καθώς δεν υπάρχει στάνταρ - ενώ έφερε ως παράδειγμα αυτό της Αργεντινής.

"Όσα γράφουν στα δημοσίευματα είναι βλακείες, έχω διαβάσει ότι θα έρθω Δευτέρα, που το ξέρουν ότι θα έρθω τότε; Είμαι πρόεδρος της επιτροπής που θα κάνει μια υψηλή εποπτεία στα ελληνικά θέματα Δεν θα καταργήσουμε νόμους, θα κάνουμε εισηγήσεις και ο,τι σας απασχολεί. Ο,τι διαβάζω απέχει από την πραγματικότητα.

Δεν έχει όριο ο αριθμός, δεν με αγχώνει αυτό (σ.σ ο αριθμός), γιατί δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Μπορεί αυτός που θα επιλέξουμε να είναι ένας, δύο ή 35.

Για παράδειγμα, ολόκληρη η Αργεντινή και σκεφτείτε την αναλογία του πληθυσμού και καταλήξαμε σε τέσσερις. Μακάρι εδώ να είναι περισσότεροι", υποστήριξε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ