ΕΠΟ

Κοντονής: "Εάν γίνει το παραμικρό θα κλείσουν όλα τα γήπεδα"

Κοντονής: "Εάν γίνει το παραμικρό θα κλείσουν όλα τα γήπεδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στην διάρκεια της συνάντησης με τους εκπροσώπους των ομάδων, τόνισε ότι δεν θα ανεχθεί το παραμικρό εντός των γηπέδων και προειδοποίησε πως σε περίπτωση επεισοδίων θα κλείσει όλα τα γήπεδα.

Στην διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους εκπροσώπους της Super League ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, δεν παρέλειψε να στείλει και την προειδοποίηση του πως δεν θα ανεχθεί το παραμικρό επεισόδιο βίας και δεν θα δείξει καμία ανοχή αν η συμπεριφορά των φιλάθλων ξεφύγει από τα επιτρεπτά όρια.

Χαρακτηριστικά μιλώντας προς τους ιδιοκτήτες –εκπροσώπους των ΠΑΕ της Super League ο κ. Κοντονής υπογράμμισε μεταξύ άλλων:

«Εφόσον κριθεί ότι δεν τίθεται λόγος ανανέωσης της απόφασης αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος, το πρωτάθλημα θα αρχίσει. Σε κάθε περίπτωση, σας καθιστώ αποκλείστηκα υπεύθυνους για το κλίμα στα γήπεδα και τον έλεγχο των οπαδών σας.

Εάν γίνει το παραμικρό θα κλείσουν όλα τα γήπεδα και έχω ενημερώσει σχετικά τη FIFA και την UEFA. Ουδείς επιθυμεί πλέον να ανεχθεί τις αθλιότητες στα ελληνικά γήπεδα και σας λέω ευθέως μην προσπαθήσετε να με δοκιμάσετε. Δεν θα υπάρχει καμία ανοχή».

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ