ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ
Δάνειο στον ΠΑΟ μέσω Μαρινάκη
Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για το αυτονόητο: Για το πόσο ανάγκη έχει ο Ολυμπιακός έναν ισχυρό Παναθηναϊκό. Σε σημείο που να έτρεχε να του εξασφαλίσει το δάνειο.
Οι ΠΑΕ ΑΕΛ και Πανσερραϊκός κατέθεσαν έφεση στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ για την απόφαση της Super League να ανέβουν στην μεγάλη κατηγορία Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την Δευτέρα (24/10), σύμφωνα με τις πληροφορίες επικυρώθηκε η άνοδος του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας στην Super League, ώστε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με 16 ομάδες.
Ωστόσο, όπως είχαν προαναγγείλει οι ΠΑΕ ΑΕΛ και Πανσερραϊκός κατέθεσαν την ίδια ημέρα έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την απόφαση της Super League.
Πάντως σύμφωνα με την απόφαση της Super League, Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας, δεν μπορούν να αγωνιστούν μέχρι τις 19 Νοεμβρίου και έτσι Λάρισα και Σέρρες μέχρι εκείνη την ημέρα θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητές τους για να δικαιωθούν.
Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για το αυτονόητο: Για το πόσο ανάγκη έχει ο Ολυμπιακός έναν ισχυρό Παναθηναϊκό. Σε σημείο που να έτρεχε να του εξασφαλίσει το δάνειο.
Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ θα συναντηθούν για όγδοη φορά σε τελικό Κυπέλλου. Διαβάστε στο Sport24.gr την ιστορία των βασκο-καταλανικών αναμετρήσεων, από τη στέψη του Αλφόνσο το 1902 μέχρι τον πρώτο τίτλο της Pep Team το 2009 (φωτογραφίες, videos)
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ ζήτησε νέα παράταση για να απαντήσει στον Ολυμπιακό. Την ερχόμενη Τετάρτη θα έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Ιμπαγάσα. Όλες οι εξελίξεις στο Sport24.gr
Ένα περίεργο δέμα έκανε την εμφάνιση του στο Γκραντ Πρι του Μονακό με τους πυροτεχνουργούς να πραγματοποιούν ελεγχόμενη έκρηξη.
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ματαίωσαν το ραντεβού ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Ανδρέα Βγενόπουλο
Το όνομα του αδερφού του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, Οδυσσέα, έπεσε στο τραπέζι την ώρα που έκλεινε η μεταγραφή του νεαρού άσου της Ξάνθης.