ΕΠΟ

Καμία κουβέντα για τον Κανονισμό Δεοντολογίας στο Δ.Σ. της ΕΠΟ

Καμία κουβέντα για τον Κανονισμό Δεοντολογίας στο Δ.Σ. της ΕΠΟ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως είχε προαναγγελθεί από την ανακοίνωση της ΕΠΟ, στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας δεν συζητήθηκε τίποτα για τον Κανονισμό Δεοντολογίας. Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του Σταύρου Κοντονή.

Στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή, το οποίο κράτησε 1 ώρα και 10 λεπτά, δεν έγινε η παραμικρή συζήτηση για τον Κανονισμό Δεοντολογίας. Άλλωστε, είχε προαναγγελθεί στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (29/6).

Μεταξύ άλλων, τονιζόταν πως "η ΕΠΟ δηλώνει ότι επιθυμεί να συνεχίσει να διαβουλεύεται με τη FIFA, την UEFA και το Υφυπουργείο Αθλητισμού για να αντιμετωπιστεί επιτυχώς το σύνολο των θεμάτων που η FIFA θεωρεί σημαντικά στην ως άνω απόφασή της. Πριν την ολοκλήρωση των σχετικών συζητήσεων ουδεμία άλλη εξέλιξη προβλέπεται".

Αναφορικά με τα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν οι αλλαγές στον πειθαρχικό κώδικα, όπου για τα επεισόδια θα προβλέπεται διακοπή που θα είναι όμως στην κρίση του διαιτητή, ενώ αποφασίστηκε από του χρόνου η Γ' Εθνική να χωριστεί σε οκτώ ομίλους. Τέλος, έγινε συζήτηση για διάφορες χορηγίες της Ομοσπονδίας.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ