ΕΠΟ

Καμία απόφαση για Άρη στο Δ.Σ. της ΕΠΟ

Καμία απόφαση για Άρη στο Δ.Σ. της ΕΠΟ

Συνεδρίασε την Παρασκευή το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ αλλά δεν υπήρξε καμία απόφαση για τα κενά που θα προκύψουν στην Football League.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (10/7) το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ χωρίς, όπως ήταν αναμενόμενο, να υπάρξει απόφαση από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ για τα κενά που θα προκύψουν στη Football League. Οπως ειπώθηκε από το προεδρείο, η ΕΠΟ θα ασχοληθεί με το θέμα όταν ξεκαθαριστεί πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή στη Football League.

Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία της Super League και να δηλώσουν συμμετοχή οι ομάδες στη Football League οι ομάδες που υποβιβάστηκαν, ώστε να φανεί πόσα κενά θα υπάρχουν. Στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενες ομάδες από τη Γ’ Εθνική θα προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο.

Στο Δ.Σ. αποφασίστηκε έκτακτη Γ.Σ. για τις 28 Αυγούστου, για να αντικατασταθούν οι δικαστές των πειθαρχικών επιτροπών, αφού πρώτα η Εισαγγελία στείλει λίστα με ονόματα (η ΕΠΟ έχει ζητήσει 48 ονόματα για 24 θέσεις).

Επίσης ζητήθηκε από τη Super League μέχρι τις 10 Αυγούστου να αποφανθεί για την τιμωρία των ομάδων που δεν θα πάρουν άδεια τον ερχόμενο Μάρτιο. Περιορισμός στις μεταγραφές, δηλαδή, όπως ισχύει ή επιστροφή στον υποβιβασμό. Για 15 ημέρες, επίσης, δεν θα εκτελούνται αποφάσεις πειθαρχικών οργάνων για χρέη ΠΑΕ σε παίκτες.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ