ΕΠΟ

Η ΕΠΟ ανακάλεσε το δελτίο του πιστολέρο ποδοσφαιριστή

Η ΕΠΟ ανακάλεσε το δελτίο του πιστολέρο ποδοσφαιριστή

Ανάκληση του δελτίου του ποδοσφαιριστή που πυροβόλησε σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Πέλλα. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Οι πυροβολισμοί που έπεσαν από ποδοσφαιριστή σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Πέλλα απασχόλησαν την ΕΠΟ η οποία προέβη σε συνεδρίαση διά περιφοράς με τη μορφή του κατεπείγοντος.

Μετά το πέρας η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας ανακοίνωσε την άμεση ανάκληση του δελτίου του παίκτη μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Σε περίπτωση δε καταδικαστικής απόφασης, θα προχωρήσει σε διαγραφή του εν λόγω ποδοσφαιριστή από τα μητρώα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Συνεδρίασε σήμερα διά περιφοράς η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ, με τη μορφή του κατεπείγοντος. Αντικείμενο της συνεδρίασης αποτέλεσε το τραγικό και πέρα κάθε λογικής περιστατικό, που σημειώθηκε την Κυριακή 26/2/2012 μεταξύ ποδοσφαιριστή και φιλάθλου στον αγώνα πρωταθλήματος 2ης κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας μεταξύ των σωματείων Ηρακλής Άσπρου-Μακεδονικός Άγρας, όπως αυτό καταγράφηκε σε επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Βάσει όσων αναφέρονται στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας αποφάσισαν ομόφωνα να προχωρήσουν σε άμεση ανάκληση του δελτίου του ποδοσφαιριστή έως ότου διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και με προοπτική εφόσον υπάρξει καταδικαστική απόφαση οριστικής διαγραφής του εν λόγω ποδοσφαιριστή από τα μητρώα της ΕΠΟ."

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ