ΕΠΟ

Γραμμένος: "Επιθυμία της κοινής γνώμης να φύγουμε από το Καραϊσκάκη"

Γραμμένος: "Επιθυμία της κοινής γνώμης να φύγουμε από το Καραϊσκάκη"
EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Γραμμένος ρωτήθηκε για ποιο λόγο φεύγει η Εθνική από το "Γ. Καραϊσκάκης" και τόνισε πως είναι επιθυμία της κοινής γνώμη να μην αγωνιστεί ξανά στο φαληρικό γήπεδο.

Στις 10 Οκτωβρίου, ο Βαγγέλης Γραμμένος ρωτήθηκε από το Sport24.gr για το αν υπάρχει θέμα αποχώρησης της Εθνικής μας ομάδας από το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και η απάντησή του ήταν δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα, απολύτως κανένα". Μια δήλωση που επανέλαβε και στην κάμερα της COSMOTE TV, διαψεύδοντας ουσιαστικά ότι υπήρχε θέμα να φύγει η Εθνική από το Φάληρο και να ψάξει άλλη έδρα.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στην Θεσσαλονίκη, ρωτήθηκε για ποιο λόγο αποφάσισε να πάρει την Εθνική μας από το συγκεκριμένο γήπεδο, αλλά στο ΟΑΚΑ μπορεί να παίξει και η απάντησή του ήταν πως "παίξαμε στο γήπεδο αυτό, έχει δοκιμαστεί, είναι επιθυμία της κοινής γνώμης".

Με λίγα λόγια, ναι μεν χρησιμοποίησε το επιχείρημα πως παίζοντας η γαλανόλευκη τόσα χρόνια στο Καραϊσκάκη, στερούσε την δυνατότητα στο φίλαθλο κοινό να την παρακολουθήσει τόσο στη Βόρεια όσο και στη νησιωτική Ελλάδα, όμως στην συνέχεια έβαλε στο "παιχνίδι" και το ΟΑΚΑ, δήλαδη ένα Στάδιο εντός Λεκανοπεδίου.

Επομένως, στο δια ταύτα, η απόφαση που πάρθηκε από την ηγεσία της Ομοσπονδίας, είναι να πάρει την Εθνική από το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και να παίξει σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο της χώρας πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA. Είτε εντός Λεκανοπεδίου είτε εκτός...

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ