ΕΠΟ

Η πρόταση Μελισσανίδη στον Βαρδινογιάννη

Η πρόταση Μελισσανίδη στον Βαρδινογιάννη

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πρότεινε στον Γιώργο Βαρδινογιάννη να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ, έχοντας την υποστήριξη του.

Για 21 χρόνια ο Γιώργος Βαρδινογιάννης προήδρευσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Μάιο του 2000, αποχώρησε από την προεδρία καταγγέλλοντας το παρασκήνιο που δρούσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεκαέξι χρόνια αργότερα, ο "καπετάνιος" θεωρήθηκε ως ένας άνθρωπος ο οποίος θα μπορούσε να ηγηθεί μιας νέας εποχής στην ΕΠΟ, εφόσον επιτευχθεί η αλλαγή στη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, τη σχετική πρόταση κατέθεσε στον Γιώργο Βαρδινογιάννη ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο "τίγρης" εκτιμά ότι ο "καπετάνιος" έχει το υπόβαθρο να συσπειρώσει τις υγιείς δυνάμεις του αθλήματος και του πρότεινε να διεκδικήσει την ηγεσία της ΕΠΟ, έχοντας την υποστήριξη του. Προφανώς, για να πράξει κατ' αυτό τον τρόπο (εφόσον ισχύει η πληροφορία) είχε τη σύμφωνη γνώμη των Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζου.

Ωστόσο, το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης απέρριψε την πρόταση, εξηγώντας ότι δεν προτίθεται να ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ