ΕΠΟ

Η ΕΠΣ Μακεδονίας απαντά στην ΕΠΟ

Η ΕΠΣ Μακεδονίας απαντά στην ΕΠΟ
INTIME SPORTS

"Νιώθουμε ότι υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας. Οι τακτικοί δικαστές είναι προϊόν πίεσης του υφυπουργείου Αθλητισμού", αναφέρει μεταξύ άλλων σε επιστολή της στον Γιώργο Γκιρτζίκη.

Απάντηση στην επιστολή που έστειλε την Πέμπτη 8/10 ο Γιώργος Γκιρτζίκης στις Ενώσεις όλης της χώρας και παρουσίασε το Sport24.gr, έστειλε την Παρασκευή η ΕΠΣ Μακεδονίας, εκ των ιδρυτριών Ενώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που ανήκει στην αντιπολίτευση και μάλιστα, την προηγούμενη Κυριακή ήταν στις 14 Ενώσεις που έδωσαν το παρών στην συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ "πανηγύριζε" για την στελέχωση του διαιτητικού δικαστηρίου από τακτικούς δικαστές (την οποία η Ομοσπονδία μέχρι τις 29/9 δεν δέχονταν), αναφέροντας χαρακτηριστικά... "όλοι αντιλαμβανόμαστε, πως μόνο θετικά μπορούν να προκύψουν από τη συμμετοχή ανώτατων δικαστικών λειτουργών στην διαιτητική διαδικασία επίλυσης των ποδοσφαιρικών διαφορών και μάλιστα στο υψηλότερο προβλεπόμενο επίπεδο".

Η ΕΠΣ Μακεδονίας αναφέρει μεταξύ άλλων στην αιχμηρή απάντηση της. "Με τα όσα αναφέρετε στην ανωτέρω επιστολή σας, νιώθουμε ότι υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας. Φρονούμε ότι ποτέ δε σας δώσαμε τέτοιο δικαίωμα. Η προσπάθειά σας να μετατρέψετε το μαύρο σε άσπρο ή και αντιστρόφως, θα μπορούσε, κάλλιστα, να γίνει δια της ασφαλούς επιλογής της σιωπής, να δηλώνετε, όμως, την επιθυμία σας για συγκρότηση του Διαιτητικού Δικαστηρίου από Δικαστές της Τακτικής Δικαιοσύνης, είναι τουλάχιστον υποτιμητικό της νοημοσύνης μας".

Παράλληλα, τονίζεται ότι η επιλογή των τακτικών δικαστών στα πειθαρχικά όργανα είναι προϊόν πίεσης της Πολιτείας. Χαρακτηριστικά σημειώνεται ότι. "Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν αποδεχθήκατε, οικεία βουλήσει, τη στελέχωση των δικαστικών οργάνων (για την ακρίβεια πειθαρχικών οργάνων) με δικαστές της τακτικής δικαιοσύνης. Η αποδοχή εκ μέρους σας δικαστών της Τακτικής Δικαιοσύνης είναι προϊόν της πίεσης εκ μέρους της ηγεσίας του Υφυπουργείου Αθλητισμού".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ