ΕΠΟ

Η ΕΠΟ συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την πρόκριση

Η ΕΠΟ συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την πρόκριση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΠΔΕ/ΕΠΟ, Ιωάννης Δρόσος απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πρόκριση στη φάση των 16 του Europa League.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στη φάση των 16 του Europa League έχει τεράστια αξία και για το ελληνικό πρωτάθλημα, στην μάχη που δίνει στη βαθμολογία της UEFA.

Γι' αυτό το λόγο, πρόεδρος της ΠΔΕ/ΕΠΟ, Ιωάννης Δρόσος απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στους "ερυθρόλευκους", υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως η πρόκριση των Πειραιωτών "συνεισφέρει με μοναδικό τρόπο και στην παρουσία του ελληνικού ποδοσφαίρου στις διεθνείς διοργανώσεις".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Με τη Μπεσίκτας, ακόμη μία τουρκική ομάδα, κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στη φάση των "16" του Europa League. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην Ελλάδα στις 9 Μαρτίου και ο αγώνας ρεβάνς στην Τουρκία στις 16/3/2017.

Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν την πρόκριση στους "16" επικρατώντας με το ευρύ 3-0 εκτός έδρας της, επίσης τουρκικής, Οσμανλίσπορ. Για την επιτυχία αυτή ο πρόεδρος της ΠΔΕ/ΕΠΟ Ιωάννης Δρόσος συνεχάρη τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευάγγελο Μαρινάκη, αποστέλλοντάς του την ακόλουθη επιστολή:

"Κύριε Πρόεδρε,

Σας εκφράζω τα ολόθερμα συγχαρητήριά μου για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους 16 του Europa League.

Πέραν της ξεχωριστής διάκρισης για την ομάδα σας, η πρόκριση του Ολυμπιακού συνεισφέρει με μοναδικό τρόπο και στην παρουσία του ελληνικού ποδοσφαίρου στις διεθνείς διοργανώσεις με όλα τα θετικά που αυτό συνεπάγεται για το μέλλον των ομάδων μας στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Εύχομαι ολόψυχα σε σας και τους ποδοσφαιριστές σας ανάλογη συνέχεια στις επόμενες φάσεις του Europa League".

Τα υπόλοιπα ζευγάρια που βγήκαν από την κληρωτίδα στη φάση των 16" του Europa League είναι:

Θέλτα-Κράσνονταρ

ΑΠΟΕΛ-Άντερλεχτ

Σάλκε-Γκλάντμπαχ

Λιόν-Ρόμα

Ροστόφ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γάνδη-Γκενκ

Κοπεγχάγη-Άγιαξ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ