ΕΠΟ

"Η εκλεγείσα διοίκηση δεν εκφοβίζεται, δεν παραιτείται"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστήριξε η διοίκησή της δεν εκφοβίζεται, ούτε παραιτείται μετά τη σφαίρα και την απειλητική επιστολή που εστάλη στον Βαγγέλη Γραμμένο.

Τρισέλιδη τρομοκρατική επιστολή η οποία συνοδευόταν από σφαίρα εστάλη το μεσημέρι της Πέμπτης (28/12) στα γραφεία της ΕΠΟ με αποδέκτη τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο. Η ομοσπονδία, μία μέρα μετά, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό, απερίφραστο και ομόθυμο τρόπο την απαράδεκτη και πρωτοφανούς -ακόμα και για τους εμπνευστές της- θράσους χθεσινή προσπάθεια τρομοκράτησης του Προέδρου της κ. Β. Γραμμένου.

Οι κρυπτόμενοι πίσω από την άθλια αυτή ενέργεια, οι οποίοι με τον τρόπο αυτόν φύτεψαν μια ακόμα σφαίρα στο ποδόσφαιρό μας, στοχεύουν προφανώς στην επιστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου στις παλαιότερες μεθόδους και πρακτικές.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η προσφάτως εκλεγείσα Διοίκηση τη ΕΠΟ δεν πτοείται, δεν εκφοβίζεται, δεν εκβιάζεται και πολύ περισσότερο δεν πρόκειται να παραιτηθεί του σχεδίου εκσυγχρονισμού και χρηστής διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου. ‎Η πλήρης εξυγίανση,‎ που τόσο ενοχλεί κάποιους, θα ολοκληρωθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έστειλαν σφαίρα και απειλητική επιστολή στον Βαγγέλη Γραμμένο
Στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της ΕΠΟ
TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ