ΕΠΟ

Η εκδίκαση στο διαιτητικό και το ενδεχόμενο γιορτής χωρίς κούπα για την ΑΕΚ

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την Πέμπτη (3/5, 11:00) εκδικάζεται στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του ΠΑΟΚ για την απόφαση της τιμωρίας για το ματς με την ΑΕΚ. Ως την Παρασκευή (4/5) πρέπει να υπάρχει απόφαση, αλλιώς η Ενωση θα κάνει γιορτή χωρίς Κούπα.

Την Πέμπτη το πρωί (3/5, 11:00) εκδικάζεται στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του ΠΑΟΚ για την απόφαση της τιμωρίας του για το ματς με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Θυμίζουμε πως η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εξέδωσε την απόφασή της στις 23 Απριλίου, με την οποία απορρίπτεται η έφεση του "Δικεφάλου του Βορρά".

Στην πρωτόδικη απόφαση ο αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας, είχε κατακυρώσει το παιχνίδι με 3-0 υπέρ της "Ένωσης" και είχε επιβάλει τις ακόλουθες ποινές στον ΠΑΟΚ:

- Αφαίρεση 3 βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

- Αφαίρεση 2 βαθμών στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

- Ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 63.000 ευρώ.

-Στον Ιβάν Σαββίδη είχε επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για 3 χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ

-Στον Λούμπος Μίχελ είχε επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 3 μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ!

Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ στον τρίτο βαθμό θα προσπαθήσει να αλλάξει την απόφαση και αύριο (3/5) θα έχει πάλι τριπλή εκπροσώπηση με τους Λάμπρο Μπίρδα, Λάκη Σημαιοφορίδη και Αχιλλέα Μαυρομμάτη. Να τονιστεί πως μέχρι -το αργότερο- την Παρασκευή (4/5) θα πρέπει να έχει βγει η απόφαση και αν είναι υπέρ της Ένωσης, όπως στους δυο προηγούμενους βαθμούς, τότε θα μπορεί να κάνει κανονικά την φιέστα της και να σηκώσει το τρόπαιο το Σάββατο (5/5) μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το Sport24.gr έχει γράψει πως ενδέχεται ακόμα και να μην έχει επικυρωθεί η βαθμολογία και ως εκ τούτου να μην μπορεί να γίνει καν απονομή. Μια σκέψη η οποία τις τελευταίες ώρες κερδίζει έδαφος, είναι αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, η ομάδα να μπει σ’ ένα ανοικτό πούλμαν και να πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όμως οριστικές αποφάσεις, θα παρθούν μέσα στις επόμενες μέρες και σίγουρα εγκαίρως, προκειμένου να υπάρξει οργάνωση και να ενημερωθεί και ο κόσμος της Ένωσης που περιμένει να δει την ομάδα και με τη... βούλα πρωταθλήτρια Ελλάδας για την σεζόν 2017-18. Με το τρόπαιο στα χέρια μετά το ματς με τον Απόλλωνα για την 30η αγωνιστική.

Όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του διαιτητικού. Θυμίζουμε πως το διαιτητικό είχε αποφασίσει μέσα σε δυο ώρες για την τύχη του Ολυμπιακός - ΑΕΚ μετά την εκδίκαση της υπόθεσης. Μένει να δούμε αν θα πράξει κάτι ανάλογο και σε αυτή την περίπτωση ή θα υπάρξει καθυστέρηση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ