ΕΠΟ

Γραμμένος: "Συμφωνήσαμε σε δέσμη μέτρων για να επαναρχίσουν οι διοργανώσεις"

Γραμμένος: "Συμφωνήσαμε σε δέσμη μέτρων για να επαναρχίσουν οι διοργανώσεις"

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, προέβη σε δήλωση και τονίζει ότι έχει υπάρξει συμφωνία για δέσμη μέτρων προκειμένου να επαναρχίσουν οι διοργανώσεις.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, έκανε δήλωση αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν περί πρότασής του στον Γιώργο Βασιλειάδη, ώστε να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα. Ο ίδιος διέψευσε ότι ισχύει κάτι τέτοιο, λέγοντας μάλιστα ότι έχει υπάρξει συμφωνία για δέσμη μέτρων προκειμένου να επαναρχίσουν οι διοργανώσεις.

"Ουδέποτε ως σήμερα ετέθη θέμα οριστικής διακοπής των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της χώρας, πολύ περισσότερο με πρωτοβουλία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ακριβώς για να μην συμβεί αυτό ή δημιουργηθεί οιοσδήποτε σχετικός κίνδυνος, συμφωνήσαμε με την αθλητική ηγεσία σε δέσμη μέτρων που θα υλοποιηθούν άμεσα εκ μέρους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ώστε οι διοργανώσεις να επαναρχίσουν", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ

Βασιλειάδης: "Ουδέποτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε οριστική διακοπή"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24