ΕΠΟ

Γραμμένος: "Πετύχαμε τον ρεαλιστικό μας στόχο"

ÅÐÏ / ÅÊËÏÃÅÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÐÏ / ÅÊËÏÃÅÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, με γραπτό του μήνυμα στο ματς πρόγκραμ του αγώνα με τη Κροατία υποστήριξε πως η Εθνική πέτυχε σε αυτά τα δυο χρόνια να ανασυσταθεί οργανωτικά και να λειτουργήσει σε νέες δομές.

Το δικό του γραπτό μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, μιλώντας στο ματς πρόγκραμ του αγώνα με τη Κροατία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε λόγο για μια πετυχημένη πορεία αυτά τα δυο χρόνια τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο καθώς άλλαξαν πολλά πράγματα και η Εθνική έχει πλέον βρει το δρόμο της.

Ο Γραμμένος ζήτησε και από τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει την εθνική Ελλάδας όπως έκανε σε όλη τη διάρκεια των προκριματικών. Στο μήνυμα του ο Γραμμένος τονίζει:

«Σήμερα κλείνει ένας διετής κύκλος αγώνων με έπαθλο την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας. Η Εθνική μας ομάδα πέτυχε τον ρεαλιστικό αγωνιστικό της στόχο, ο οποίος ήταν η κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του προκριματικού ομίλου, που οδηγούσαν είτε απευθείας είτε μέσω αγώνων μπαράζ στην τελική φάση.

Πέτυχε επίσης και τον πραγματικό εσωτερικό της στόχο: μετά την αρνητική εμπειρία της προηγούμενης διετίας, κατάφερε να ανασυσταθεί οργανωτικά, να λειτουργήσει σε νέες δομές, να δώσει την ευκαιρία σε μία νέα σειρά Ελλήνων ποδοσφαιριστών να φορέσουν την φανέλα με το εθνόσημο και υπό ανανεωμένες συνθήκες σε επίπεδο προπονητή και παικτών να επιστρέψει στις ανταγωνιστικές θέσεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε αυτό το πεδίο και χάρη στους Έλληνες ποδοσφαιριστές που διακρίνονται στα γήπεδα της Ευρώπης και τους νεότερους που τους πλαισιώνουν, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Ο αγώνας ρεβάνς με την Κροατία αποτελεί την αυλαία της διετούς προσπάθειας της Εθνικής. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δίνει ισχυρό προβάδισμα στην Κροατία ωστόσο απομένουν 90 λεπτά παιχνιδιού προκειμένου η ελληνική ομάδα να αποδείξει ότι άξια έφτασε στο ύστατο σημείο διεκδίκησης της πρόκρισης και να διεκδικήσει ότι της αναλογεί από αυτήν την σειρά των αγώνων.

Οι ποδοσφαιριστές σας χρειάζονται σε κάθε περίπτωση! Σας καλώ να ενισχύσετε με όλη σας την δύναμη την αγωνιστική προσπάθεια των διεθνών παικτών μας, όπως άλλωστε συνέβη και σε όλη την διάρκεια της προκριματικής φάσης, να στηρίξετε με την παρουσία σας το συνολικό έργο της αναδημιουργίας της Εθνικής μας, να συνεισφέρετε στο δικό μας όραμα, πέραν του αγωνιστικού αποτελέσματος να αποκτήσει η Εθνική Ελλάδος μία νέα γενιά φιλάθλων οι οποίοι θα είναι οπαδοί της Εθνικής και θα φέρουν στο γήπεδο έναν νέο ποδοσφαιρικό πολιτισμό».

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ