ΕΠΟ

Γραμμένος: "Είμαι κατά του υποβιβασμού ομάδων, αλλά..."

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, αιτιολόγησε το λόγο που καταψήφισε την αλλαγή για την ποινή της αδειοδότησης, τονίζοντας πως το τάιμινγκ είναι σοβαρός παράγοντας για την αρνητική του ψήφο.

Με ψήφους 14-2, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την αλλαγή της ποινής για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ, όπου καταργήθηκε η ποινή του υποβιβασμού και αντικαταστάθηκε από αφαίρεση 6 βαθμών και περιορισμούς στις μετεγγραφές.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, ήταν στους δυο που καταψήφισαν και αιτιολόγησε την απόφασή του, αναφέροντας πως δεν μπορούσε να δώσει θετική ψήφο σε όσα έφερε προς έγκριση η Λίγκα και πως ο χρόνος ήταν σοβαρός παράγοντας για την δική του άρνηση.

"Αντιλαμβάνομαι το έκτακτο του θέματος, αλλά καλούμαστε να κάνουμε αλλαγή, ενώ ήδη συνεδριάζουν τα όργανα για την αδειοδότηση. Η χρονική στιγμή υπερβαίνει τα πράγματα, είμαι κατά του υποβιβασμού ομάδων, αλλά το τάιμινγκ είναι σοβαρός παράγων. Πώς μπορεί να ληφθεί τέτοια απόφαση σε αυτή τη χρονική συγκυρία;

Μετά από ώριμη σκέψη δεν μπορώ να δώσω θετική ψήφο σε όσα φέρνει προς έγκριση η Λίγκα, σέβομαι το κατεπείγον, αλλά μερικά πράγματα είναι ανυπέρβλητα. Υπάρχει όντως αδήριτη ανάγκη, αλλά ως άνθρωπος και με βάση το αξιακό μου σύστημα, δεν μπορώ να ψηφίσω την αλλαγή της ποινής και παρακαλώ για την κατανόησή σας", τόνισε ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ