ΕΠΟ

Γραμμένος: "Είμαι και θα είμαι υποψήφιος για την ΕΠΟ"

Γραμμένος: "Είμαι και θα είμαι υποψήφιος για την ΕΠΟ"

Ο Βαγγέλης Γραμμένος περνάει στην... επίθεση για την υπόθεση με τις πλαστογραφίες στην ΕΠΣ Μακεδονίας, για την οποία κινδυνεύει με αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

Για προσπάθεια κάποιων να ανακόψουν την κάθαρση και να μεταθέσουν τις εκλογές της ΕΠΟ κάνει λόγο σε γραπτή του δήλωση ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιος για τις εκλογές στην ΕΠΟ με την στήριξη της συμμαχίας, πέρασε στην επίθεση για την υπόθεση με τις πλαστογραφίες στην ΕΠΣ Μακεδονίας για την οποία κινδυνεύει με αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, έπειτα από εισήγηση του μέλους της Επιτροπής Δεοντολογίας Δημήτρη Νικητόπουλου σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι "είμαι και είμαι υποψήφιος για τις εκλογές στην ΕΠΟ".

Νωρίτερα, με δήλωση του στο Sport24.gr είχε τονίσει ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα επηρεάσει την στήριξη της συμμαχίας προς το πρόσωπο του.

Η δήλωση του Βαγγέλη Γραμμένου:

"Όσο και να θέλουν κάποιοι να ανακόψουν την πορεία προς την κάθαρση δε θα το καταφέρουν. Όσοι, επίσης, επιθυμούν, διακαώς, τη μετάθεση των εκλογών σε βάθος χρόνου, ματαιοπονούν. Τέλος, όσοι επιχειρούν να δημιουργήσουν αναστάτωση και αποσυσπείρωση στις Ενώσεις που στηρίζουν την υποψηφιότητά μου, τους πληροφορώ πως πλανώνται «πλάνην οικτράν».

Έχω δηλώσει κατ' επανάληψη, και δηλώνω και τώρα, πως δεν με αγγίζουν πράξεις που απεχθάνομαι ως άνθρωπος και αποδοκιμάζω ως επιστήμονας.

Η πορεία μου, όλα αυτά τα χρόνια, στη δουλειά μου, στην επιστημονική μου καριέρα και η ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο, από θέση ευθύνης, είναι η καλύτερη απόδειξη για το ήθος και το ποιόν του χαρακτήρα μου.

Όλους, λοιπόν, αυτούς, που επιθυμούν και ονειρεύονται άλλες εποχές, τους πληροφορώ ότι είμαι και θα είμαι ο επικεφαλής της κίνησης «Επιστροφή στο ποδόσφαιρο» στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ.

Ξέρω πως θα απογοητευθούν, αλλά η πραγματικότητα και η αλήθεια είναι αυτή. Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς".

Photo credits: EUROKINISSI

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Το αεροβιοδυναμικό πρόγραμμα που θα σε στεγνώσει

Μια προπόνηση με συνδυαστικές κινήσεις για γρήγορα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24