ΕΠΟ

Γραμμένος: "Δεν με φοβίζει η σφαίρα, είμαι παιδί του μόχθου"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ανέφερε πως δεν τον φοβίζει η απειλητική επιστολή με συνοδεία σφαίρας που έφτασε στην Ομοσπονδία με αποδέκτη τον ίδιο. Τι απάντησε σε σχετική ερώτηση. (VIDEO)

Στις 28 Δεκεμβρίου, στα γραφεία της ΕΠΟ έφτασε ένας φάκελος με αποδέκτη τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο. Αυτός περιείχε μέσα μια τρισέλιδη απειλητική επιστολή και μια σφαίρα που είχαν ως στόχο να φοβίσουν τον ίδιο τον ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ. Τον φάκελο δεν παρέλαβε ο ίδιος, καθώς εκείνη την ώρα ήταν στο αεροδρόμιο για την συμπρωτεύουσα, αλλά στενοί του συνεργάτες, οι οποίοι και τον ενημέρωσαν.

Την υπόθεση ανέλαβαν από την αρχή οι αρμόδιες Αρχές και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκβιαστών της Αστυνομίας και η Αντιτρομοκρατική Μονάδα, ενώ κλήθηκαν μάρτυρες για να καταθέσουν. Πλέον, ο πρόεδρος της ΕΠΟ περιμένει να μάθει νεότερα από την εξέλιξη της υπόθεσης και φυσικά το ποιοι ήταν αυτοί που με την υπογραφή "Ο λαός μιας μεγάλης ομάδας" απείλησαν τον ίδιο και μέλη της οικογένειάς του.

Απαντώντας σε τοπικό μέσο στο περιθώριο της κοπής της πίτας της ΕΠΣ Χανίων, ανέφερε: "Δεν με θίγει, με στεναχωρεί. Δεν με φοβίζει, μου προκαλεί όμως προβλήματα καθημερινότητας. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω. Τα προβλήματα καθημερινότητας σε σχέση με την περιφρούρηση και τα λοιπά.

Είμαι παιδί του μόχθου, σπούδασα δουλεύοντας. Αν με έβαζε σε σκέψεις άλλου είδους, θα έχανα τον προσανατολισμό μου. Δεν με φοβίζει, το ξαναλέω. Είναι μέσα στην ατμόσφαιρα, κακώς βέβαια, ενός ποδοσφαίρου με σάπιες δομές. Αυτό πρέπει να αλλάξει για να πάψουν και οι επιστολές και οι σφαίρες".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ