ΕΠΟ

Γκιρτζίκης: "Θα είμαι ξανά υποψήφιος για την προεδρία"

Γκιρτζίκης: "Θα είμαι ξανά υποψήφιος για την προεδρία"
Γκιρτζίκης INTIME SPORTS

Οι εκλογές στην ΕΠΟ θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2016 αλλά ο νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας ανακοίνωσε ήδη την πρόθεση του να κατέβει υποψήφιος.

Οι εκλογές στην ΕΠΟ τον Οκτώβριο του 2016 αργούν ακόμη αλλά ο Γιώργος Γκιρτζίκης ανακοίνωσε ήδη την πρόθεση του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

Στην Ρόδο όπου βρέθηκε την Τρίτη 8/12, ο νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας, έδωσε το παρών στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Δωδεκανήσου και έκανε γνωστές τις προθέσεις του.

«Με όλα όσα λέγονται και για να σταματήσει κάθε παραφιλολογία καλό θα ήταν να στείλω ένα μήνυμα σε αυτούς που λένε αυτά που λένε, στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είμαι υποψήφιος για την τετραετία που ακολουθεί και πιστεύω ότι θα έχω την υποστήριξη των Ενώσεων και ότι έχω ακόμη πολλά να προσφέρω στο ποδόσφαιρο» είπε χαρακτηριστικά.

Το μόνο που απομένει είναι να γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο αντίπαλος του από το μπλοκ των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του πρώην Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Λυσαρίδη, του νυν προέδρου της Football League Σπύρου Καλογιάννη και του αντιπρόεδρου του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΠΟ ανέφερε:

"Σας ενημερώνουμε ότι την εκ νέου υποψηφιότητά του για τις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου 2016 ανακοίνωσε από τη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Γκιρτζίκης, που βρέθηκε στο νησί φιλοξενούμενος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου:

«Για να σταματήσει κάθε σχετική παραφιλολογία θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα από εδώ, από τα ακριτικά Δωδεκάνησα: Στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είμαι υποψήφιος για την τετραετία που ακολουθεί και πιστεύω ότι θα έχω την υποστήριξη των Ενώσεων. Πιστεύω ότι έχω ακόμη πολλά να προσφέρω στο ποδόσφαιρο».

Ο κ. Γκίρτζικης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Ρόδο μετέβη στο υπό κατασκευή Ενωσιακό γήπεδο στην περιοχή ΤΣΑΙΡΙ μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, μέλη του Δ.Σ. και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, καθώς και στο υπό κατασκευήν γήπεδο της Χάλκης. Επίσης, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

Στη συνέχεια, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΔ, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους σωματείων και ανθρώπους το ποδοσφαίρου, ενώ συμμετείχε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Εκεί συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. για τις πρωτοποριακές ενέργειες για την κατασκευή Ενωσιακού γηπέδου και την πολυσχιδή δράση τους, ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και δεσμεύτηκε ότι η στενή συνεργασία θα συνεχιστεί στο μέλλον".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ