ΕΠΟ

Γκιρτζίκης: "Περήφανος για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου"

Γκιρτζίκης: "Περήφανος για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου"
Γκιρτζίκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης. Τι είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (5/2/2016) στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, το “Le Chalet”, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθωρίου κ.κ. Παντελεήμων που ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ομάδες που θα μετέχουν στον τελικό του Κυπέλλου την Κυριακή, αλλά και σε όλα τα σωματεία της Ένωσης.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στους ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου:

"Είμαι υπερήφανος για τους ανθρώπους, που κρατούν ζωντανό το ελληνικό ποδόσφαιρο με εθελοντική προσφορά σε αντίξοες συνθήκες. Είμαι υπερήφανος που προέρχομαι και παραμένω ένας εξ αυτών. Εμείς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας!

Αυτό είναι το χρέος απέναντι στο άθλημα που αγαπάμε! Και μέσα από την προσπάθειά μας, θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση. Θα αγωνιστούμε για τις αξίες μας, για την ποιοτική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας. Από την Εθνική μας, που πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες μέχρι τις Ερασιτεχνικές Κατηγορίες και τα Πρωταθλήματα Υποδομών".

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που κέρδισαν το φλουρί, κέρδισαν ακόμη από μια στολή και μπάλες, μια προσφορά του Ξανθιώτη αρχηγού της Εθνικής Ομάδας, Βασίλη Τοροσίδη. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης επίσης προσέφερε μπάλες για όλα τα σωματεία και διάφορα άλλα μικρά δώρα που μοιράστηκαν μαζί με τα κομμάτια της κάθε ομάδας. Μαζί με τα κομμάτια της πίτας, ένα πολύ όμορφο και ενδιαφέρον δώρο προσέφερε και η ΕΠΣ Ξάνθης καθώς σε έναν πάπυρο είχε παλιά δελτία της κάθε ομάδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι πρόεδροι των Ενώσεων Θράκης, Έβρου και Καβάλας, ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Μιχάλης Αμοιρίδης, οι Δήμαρχος Τοπείρου και Αβδήρων Θωμάς Μίχογλου και Γιώργος Τσιτιρίδης, Την ΠΑΕ Skoda Ξάνθης εκπροσώπησε ο Γιώργος Μπερμπέρογλου και τον Δήμο Ξάνθης ο παλιός διαιτητής, Πασχάλης Λύρατζης.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ