ΕΠΟ

Γκιρτζίκης: "Να καλυφθεί το χαμένο έδαφος"

Γκιρτζίκης: "Να καλυφθεί το χαμένο έδαφος"
Γκιρτζίκης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης επεσήμανε πως το ζητούμενο για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου είναιη βαθμιαία επάνοδος της ομάδας σε προνομιακές θέσεις της βαθμολογίας της FIFA.

Μετά την κλήρωση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης δεν θέλησε να σταθεί στους αντιπάλους με τους οποίους κληρώθηκε η Εθνική μας ομάδα, αλλά κατέστησε σαφές πως το ζητούμενο είναι να καλυφθεί το χαμένο έδαφος στην παγκόσμια κατάταξη.

Η δήλωσή του έχει ως εξής: " Δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομερή σχολιασμό του αποτελέσματος της σημερινής κλήρωσης, διότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για την Εθνική Ομάδα, όπως η διαδικασία ανασυγκρότησής της και η συνοχή της. Επιπρόσθετα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016, στις οποίες χρειάζεται να αποκομίσουμε τα μέγιστα αγωνιστικά και βαθμολογικά κέρδη. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ανεξάρτητα από την κληρωση στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, προσωπικά θέτω ως ρεαλιστικό στόχο την κάλυψη του χαμένου εδάφους στην παγκόσμια κατάταξη. Η επιδίωξη όλων μας πρέπει να είναι η βαθμιαία επάνοδος της ομάδας σε προνομιακές θέσεις της βαθμολογίας της FIFA".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ