ΕΠΟ

Γκιρτζίκης: "Δεν μου επέτρεψε η ΑΕΚ να κάνω την απονομή Κυπέλλου"

Γκιρτζίκης: "Δεν μου επέτρεψε η ΑΕΚ να κάνω την απονομή Κυπέλλου"
Γκιρτζίκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, εξαπέλυσε βολές εναντίον της ΑΕΚ υποστηρίζοντας πως άνθρωποι της Ένωσης δεν του επέτρεψαν να κάνει ο ίδιος την απονομή του Κυπέλλου στους ποδοσφαιριστές της.

Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες ότι δε συμμετείχε στην απονομή Κυπέλλου Ελλάδας στην ΑΕΚ, έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, (μέσω δηλώσεών του στην τοπική τηλεόραση, τις οποίες αναπαρήγαγε το maxitisthrakis.blogspot.gr) υποστηρίζοντας πως η ίδια η Ένωση μέσω εντολής παράγοντά της, τον εμπόδισε να δώσει το τρόπαιο στους "ποδοσφαιριστές" της.

"Δεν μου επέτρεψαν να κάνω την απονομή. Με εντολή παράγοντα της ΑΕΚ μπήκε ανθρώπινο "τείχος" μπροστά από εμένα και ο συγκεκριμένος παράγοντας είπε στους παίκτες "πάρτε το μόνοι σας".

Και σα να μην έφτανε αυτό, κάποια μέσα ενημέρωσης με κατηγόρησαν ότι δεν έδωσα το κύπελλο, όταν νωρίτερα είχα κάνει όλες τις απονομές και τις βραβεύσεις και είχα παραδώσει το βραβείο του mvp στον Πέτρο Μάνταλο και τα μετάλλια σε όλους τους παίκτες της ΑΕΚ. Δεν έκανα την απονομή του κυπέλλου γιατί δεν μου επέτρεψαν να την κάνω…", υποστήριξε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ