ΕΠΟ

Γκιρτζίκης: "Ας βρουν έναν σαν κι εμένα"

Γκιρτζίκης: "Ας βρουν έναν σαν κι εμένα"
Γκιρτζίκης, Αγραφιώτης, Ανατολάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης εξέφρασε τη βεβαιότητά του για νίκη στις εκλογές της ΕΠΟ τον Οκτώβριο, υποστήριξε ότι "θέλουν να με ρίξουν" και έστειλε μήνυμα: "Ας βρουν έναν υποψήφιο να έχει εμπειρία, ικανότητες και τόλμη να διοικήσει".

Σε εκδήλωση της ΕΠΣ Πειραιά έδωσε το παρών ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης. Όταν πήρε το λόγο, υποστήριξε ότι θέλουν να τον ρίξουν από τη θέση του διότι "βλέπουν έναν άνθρωπο σαν εμένα που ύψωσε ανάστημα και αρνήθηκε να αφήσει ανυπεράσπιστο το άθλημα". Εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα εκλεγεί εκ νέου πρόεδρος, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στις κινήσεις της Κυβέρνησης.

Αναλυτικά όσα είπε: " Σε αυτήν την θέση δεν με διόρισε κάποιο κόμμα ή κάποια Κυβέρνηση. Σε αυτήν την θέση με εξέλεξαν 51 από τις 55 Ενώσεις. Ας έχουν την υπομονή, όλοι αυτοί που θέλουν άλλον πρόεδρο, να πάμε στον Οκτώβριο σε εκλογές και τότε να δούμε ποιος θα κερδίσει. Ας βρουν έναν υποψήφιο, ο οποίος να έχει την εμπειρία, τις ικανότητες και την τόλμη να διοικήσει την Ομοσπονδία, ο οποίος θα παρουσιάσει το διαφορετικό του σχέδιο.

Αν επικρατήσει, θα είμαι ο πρώτος που θα του δώσει συγχαρητήρια! Εγώ αυτό που κάνω είναι αυτό που έκανα σε όλη μου τη ζωή. Να υπερασπίζομαι με κάθε τρόπο το ποδόσφαιρο. Το άθλημα δεν είναι ανυπεράσπιστο. Ούτε πρόκειται να γίνει έρμαιο της κάθε Κυβέρνησης, που φαίνεται να επιβραβεύει τους ταραξίες. Αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν.

Γκιρτζίκης: "Ας βρουν έναν σαν κι εμένα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Βλέπουν έναν άνθρωπο σαν εμένα που ύψωσε ανάστημα και αρνήθηκε να αφήσει ανυπεράσπιστο το άθλημα και κοιτάζουν το πώς θα τον ρίξουν. Το θέμα τους είναι να ρίξουν τον Γκιρτζίκη. Δεν το κρύβουν πλέον. Και επειδή δεν μπορούν να βρουν κάτι μεμπτό στην πορεία μου, προσπαθούν να αποδώσουν σε μένα και στην Ομοσπονδία, όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα. Δεν θα τους περάσει.

Εμείς θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προστατεύσουμε την Ομοσπονδία, τις ομάδες, τους αθλητές και τους προπονητές, που είναι αυτοί που πλήττονται από την ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Πάντα σε συνεργασία με την UEFA και την FIFA. Εγώ εξελέγην από το ποδόσφαιρο, λογοδοτώ στο ποδόσφαιρο και υπερασπίζομαι το ποδόσφαιρο. Και θα επανεκλεγώ από το ποδόσφαιρο στις εκλογές του Οκτωβρίου. Αυτή η προσπάθεια που ξεκινήσαμε δεν θα μείνει στην μέση".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ