ΕΠΟ

Για το διαιτητικό τα λένε Γκιρτζίκης - Κοντονής

Για το διαιτητικό τα λένε Γκιρτζίκης - Κοντονής
Γκιρτζίκης - Κοντονής INTIME SPORTS

Την Τρίτη (29/9) το μεσημέρι (12.30 μ.μ.) η κρίσιμη συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ και του υφυπουργού Αθλητισμού.

Η στελέχωση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ από τακτικούς δικαστές που αποτελεί σημείο διαφωνίας ανάμεσα στην Ομοσπονδία και το υφυπουργείο Αθλητισμού, θα τεθεί επί τάπητος, σε συνάντηση που θα έχουν την Τρίτη (29/9) το μεσημέρι (12.30 μ.μ.) ο Σταύρος Κοντονής με τον Γιώργο Γκιρτζίκη.

Μία συνάντηση την οποία είχε προαναγγείλει ο υφυπουργός Αθλητισμού μετά τις επαφές που είχε την προηγούμενη Παρασκευή με τους Γ. Μποροβήλο, Θ. Γιαννίκο, Γ. Βρέτζο, Ι. Αγγελίδη, τους εκπροσώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, δηλαδή.

Στις δηλώσεις του ο Σταύρος Κοντονής είχε αφήσει να φανεί ότι θα επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. "Δεν τίθεται θέμα Grexit. Οι φορείς του ποδοσφαίρου αντιλαμβάνονται ότι μέσα σε ένα κράτος δικαίου πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι. Οι νόμοι θα τηρηθούν. Η κοινή λογική θα μας βγάλει από άσκοπες και άγονες συζητήσεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να συζητάμε τα αυτονόητα. Είμαστε μεγάλα παιδιά" είχε πει μεταξύ άλλων.

Η ΕΠΟ από την άλλη πλευρά, δέχεται τον διάλογο αλλά εμμένει στην στάση της και αρνείται να αλλάξει (ξανά) η σύνθεση του διαιτητικού δικαστηρίου, το οποίο και με τις οδηγίες της UEFA δεν εμπίπτει στο νέο νόμο.

Όπως αναφέρουν στο Πάρκο Γουδή η Ομοσπονδία απέδειξε ότι θέλει να εφαρμόσει το νόμο αλλάζοντας τη σύνθεση όλων των μελών των πειθαρχικών επιτροπών.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ