ΕΠΟ

Για τις 4 Ιουλίου διακόπηκε η δίκη για την "κάρτα υγείας" της ΕΠΟ

ΕΠΟ

Για τις 4 Ιουλίου διακόπηκε η δίκη για την "κάρτα υγείας" της ΕΠΟ

Έπειτα από αίτημα δικηγόρου εκ των κατηγορουμένων, η δίκη για την "κάρτα υγείας" της ΕΠΟ ορίστηκε για τις 4 Ιουλίου, ημερομηνία της επετείου για την κατάκτηση του EURO 2004 από την Εθνική μας ομάδα.

Σήμερα (15/5) γινόταν η συζήτηση στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση της "κάρτας υγείας" της ΕΠΟ, που αφορά του τους πρώην προέδρους της Ομοσπονδίας (Βασίλης Γκαγκάτση, Σοφοκλής Πιλάβιος, Γιώργος Σαρρή και Γιώργος Γκιρτζίκης) και συνολικά 22 μέλη του Δ.Σ. από το 2005.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι κατηγορούνται για απιστία, ζημιώνοντας την Ομοσπονδία -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- 13 εκατομμύρια ευρώ για ένα έργο που δεν υλοποιήθηκε. Εντέλει, η δίκη διακόπηκε για τις 4 Ιουλίου έπειτα από αίτημα που έγινε από έναν εκ των δικηγόρων των κατηγορουμένων, ανήμερα της επετείου για την κατάκτηση του EURO 2004 από την Εθνική μας ομάδα.

Στο δικαστήριο έδωσαν το παρών οι πρώην πρόεδροι, Σοφοκλής Πιλάβιος, Γιώργος Σαρρής, Γιώργος Γκιρτζίκης, αλλά και ο Νίκος Προύντζος, όπως και πρώην μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Απών ήταν ο Βασίλης Γκαγκάτσης.

Αρχικά κατατέθηκε αίτημα για αναβολή της δίκης, το οποίο απορρίφθηκε και το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα για διακοπή της δίκης για τις 4 Ιουλίου. Στη δίκη παρέστη ως πολιτική αγωγή η ΠΔΕ της ΕΠΟ και το ελληνικό δημόσιο.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα πιο καυτά μοντέλα που θα τρελάνουν την καλοκαιρινή Αθήνα

Κάναμε το τελευταίο casting πριν κλείσουν τα πρακτορεία για καλοκαιρινές διακοπές. Ιδού τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24