ΕΠΟ

FIFA και UEFA δίνουν το παρών στην Γ.Σ. της ΕΠΟ

FIFA και UEFA δίνουν το παρών στην Γ.Σ. της ΕΠΟ

Στην Αθήνα θα βρεθεί αντιπροσωπεία των FIFA και UEFA για την Γ.Σ. της ΕΠΟ που θα γίνει την Παρασκευή (30/6, 10:00) και θα έχει ως βασικό θέμα την ψήφιση του νέου καταστατικού της Ομοσπονδίας.

Το παρών στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή (30/6, 10:00) θα δώσει αντιπροσωπεία της UEFA και της FIFA. Βασικό θέμα συζήτησης είναι η ψήφιση του νέου καταστατικού της Ομοσπονδίας.

Οι εκπρόσωποι των ξένων Συνομοσπονδιών δεν αποκλείεται να έχουν συναντήσεις πριν την Γ.Σ, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις απόψεις των εμπλεκομένων, ενώ υπάρχει προβληματισμός αναφορικά με την στάση των ΕΠΣ στο θέμα που αφορά τα κωλύματα παραγόντων. Σε αυτό αντιδρά και ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Υπάρχουν εκτιμήσεις πως το εν λόγω άρθρο ίσως να μην συγκεντρώσει τις ψήφους που απαιτούνται, προκειμένου να εγκριθεί. Αν συμβεί αυτό, πρέπει να δούμε τι στάση θα κρατήσει η FIFA και η UEFA. Αν δηλαδή θα υπάρξει προσπάθεια συναίνεσης ή ρήξης.

Η πλειοψηφία των Ενώσεων που βρίσκονται στο πλάι του Βαγγέλη Γραμένου, θα έχουν συνάντηση το απόγευμα της Πέμπτης (29/6) στην πρωτεύουσα και θα ορίσουν την στάση τους και την στρατηγική που θα ακολουθήσουν.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ