ΕΠΟ

Έστειλε τις προτάσεις της στη FIFA η ΕΠΟ

ΕΠΟ

Έστειλε τις προτάσεις της στη FIFA η ΕΠΟ

Τις προτάσεις της πάνω σε ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο έστειλε εγγράφως η ΕΠΟ στη FIFA, ώστε να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία και να αποφευχθεί το Grexit.

Τις προτάσεις της πάνω στα "καυτά" ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου έστειλε εγγράφως η ΕΠΟ στη FIFA, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων και της Εθνικής μας από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Ένα ενδεχόμενο που μετά και τη σχετική εισήγηση του επικεφαλής του κλιμακίου των FIFA - UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο, Αυστριακού, Χέρμπερτ Χούμπελ, δείχνει πολύ πιθανό. Το κείμενο με τις προτάσεις αναμένεται να τεθεί προς συζήτηση στη σύσκεψη της FIFA τον επόμενο μήνα, ωστόσο μετά την κατάθεση των προτάσεων, μπορεί να έχουμε εξελίξεις και πιο σύντομα.

Στις προτάσεις της, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εστιάζει στις αλλαγές των κανονισμών του πειθαρχικού ελέγχου, αλλά και στην αυστηροποίηση των ποινών σε περιπτώσεις περιστατικών βίας.

Οι προτάσεις περιλαμβάνουν:

Συγκρότηση πενταμελούς Επιτροπής η οποία κάθε βδομάδα θα αξιολογεί φαινόμενα βίας και εμπρηστικών δηλώσεων από παράγοντες και αθλητές, ενημερώνοντας τα πειθαρχικά όργανα.

Κατάργηση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ως 3ου βαθμού εξέτασης των εφέσεων.

Χορήγηση μίας μόνο αναβολής κατά την εκδίκαση υποθέσεων για όλα τα δικαστικά όργανα.

Έλεγχο και αξιολόγηση του τρόπου λειτουργίας όλων των βαθμίδων και των αντίστοιχων οργάνων του ποδοσφαίρου.

Μεταφορά της αρμοδιότητας της διερεύνησης δυσμενών κρίσεων από την Επιτροπή Δεοντολογίας στις Πειθαρχικές Επιτροπές.

Την επανεξέταση όλων των κανονισμών λειτουργίας του ποδοσφαίρου με θέσπιση αυστηρότερων διατάξεων για την καταπολέμηση φαινομένων βίας.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24