ΕΠΟ

Ερωτηματικά για την υποψηφιότητα Γκαγκάτση

Ερωτηματικά για την υποψηφιότητα Γκαγκάτση
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης επισημοποίησε την υποψηφιότητα του για τις εκλογές της ΕΠΟ τον προσεχή Οκτώβριο, ωστόσο ακόμη και αν επιστρέψει στην προεδρία δεν θεωρείται βέβαιο πως θα μπορέσει να ασκήσει τα καθήκοντα του. Διαβάστε γιατί.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης αποτελεί τον μεγάλο αντίπαλο του Γιώργου Σαρρή για τον προεδρικό θώκο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια φιλοδοξεί να επιστρέψει δριμύτερος.

Ο έμπειρος παράγοντας ακόμη και αν εκλεγεί με τα έως τώρα δεδομένα δεν θα μπορεί βάσει νόμου να τελέσει τα καθήκοντα του.

Ο Βασίλη Γκαγκάτσης είχε καταδικαστεί από το 5μελές Εφετείο Πλημμελημάτων για ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις που αφορούσα τα έτη 2005, 2006, 2007 και 2008.

Σύμφωνα με το "iapopsi.gr"με την υπ’ αριθμόν 1040/2012 απόφασή του ο Αρειος Πάγος απέρριψε την αναίρεση κατά της υπ’ αριθμόν 1998/2011 καταδικαστικής απόφασης του 5μελούς Εφετείου Πλημμελημάτων. Αυτό σημαίνει πως η ποινή είναι αμετάκλητη!

Η φορολογική παράβαση αποτελεί ουσιαστικά τροχοπέδη στην επιθυμία του Βασίλη Γκαγκάτση να επανέλθει στα κοινά του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού σύμφωνα με το άρθρο 3 του νόμου 2725/1999 και παράρτημα Δ’ του καταστατικού της ΕΠΟ αποτελεί κώλυμα συμμετοχής σε διοικητικό όργανο και στην προκειμένει περίπτωση στο Δ.Σ. της ΕΠΟ.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ