ΕΠΟ

ΕΠΟ: "Ως εδώ και μη παρέκει με πολιτικά τερτίπια και επιδιώξεις"

ΕΠΟ: "Ως εδώ και μη παρέκει με πολιτικά τερτίπια και επιδιώξεις"
ΕΠΟ INTIME SPORTS

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ και πήρε θέση για τα επεισόδια στην Τούμπα, αναφέροντας ακόμα πως δεν θα επιτρέψει πολιτικά τερτίπια και επιδιώξεις που μπορούν να προκαλέσουν τεράστια προβλήματα, αφήνοντας αιχμές για τον Ιβάν Σαββίδη.

Την ώρα που ήταν εν εξελίξει το Δ.Σ. της ΕΠΟ, εκδόθηκε ανακοίνωση, όπου η Ομοσπονδία πήρε θέση για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Τούμπας, αναφέροντας ακόμα πως δεν προτίθεται όμως να επιτρέψει περαιτέρω την εμπλοκή του ποδοσφαίρου σε παιχνίδια και επιδιώξεις που υπερβαίνουν τις ποδοσφαιρικές αντιπαραθέσεις εντός του γηπέδου.

Όσον αφορά για το "ως εδώ και μη παρέκει με πολιτικά τερτίπια και επιδιώξεις που μπορούν να προκαλέσουν τεράστια προβλήματα στη χώρα στο όνομα δήθεν ποδοσφαιρικών συμφερόντων", αποτελεί αιχμή για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και για τις δηλώσεις που έκανε τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις ακραίες και αδικαιολόγητες αντιδράσεις βίας που εκδηλώθηκαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την οριστική διακοπή Κυπέλλου ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού.

Η ΕΠΟ θα καταλογίσει την ευθύνη που αναλογεί στους αξιωματούχους του αγώνα, όπως οι ποδοσφαιρικοί κανονισμοί επιβάλλουν. Δεν προτίθεται όμως να επιτρέψει περαιτέρω την εμπλοκή του ποδοσφαίρου σε παιχνίδια και επιδιώξεις που υπερβαίνουν τις ποδοσφαιρικές αντιπαραθέσεις εντός του γηπέδου και επιχειρούν να φορτώσουν στην πλάτη του αθλήματος τις παθογένειες μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Ως εδώ και μη παρέκει με πολιτικά τερτίπια και επιδιώξεις που μπορούν να προκαλέσουν τεράστια προβλήματα στη χώρα στο όνομα δήθεν ποδοσφαιρικών συμφερόντων. Στην κατεύθυνση αυτή η ΕΠΟ θα πάρει όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να ενημερώσει την ποδοσφαιρική οικογένεια και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε πραγματικά ενδιαφέρεται για το μέλλον του αθλήματος για κοινές πρωτοβουλίες".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ