ΕΠΟ

ΕΠΟ: "Πλώρη για Προσωπάρχης της Ομοσπονδίας ο Κοντονής"

ΕΠΟ: "Πλώρη για Προσωπάρχης της Ομοσπονδίας ο Κοντονής"
Γκιρτζίκης, Κοντονής, action ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διαμάχη της ΕΠΟ με τον Σταύρο Κοντονή συνεχίζεται. Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία επισημαίνει πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού "έχει βάλει πλώρη για συμβουλάτορας υποψηφίων Προέδρων και για Προσωπάρχης της Ομοσπονδίας".

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον Σταύρο Κοντονή εξαπέλυσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η ΕΠΟ κατηγορεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού πως "μετά την απόπειρά του να αναγορευτεί στο παρελθόν σε «Αρχιδικαστή» και σε «Αρχιδιαιτητή», πλέον έχει βάλει πλώρη για εκπρόσωπος Tύπου Διεθνών Συνομοσπονδιών, για συμβουλάτορας υποψηφίων Προέδρων και για Προσωπάρχης της Ομοσπονδίας".

Ο Κοντονής είχε δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία, όπου μεταξύ άλλων είχε πει: " Η διαφθορά και η ανομία είναι το σήμα κατατεθέν της σημερινής διοίκησης», ενώ ξεκαθάρισε πως αν η ΕΠΟ δεν συνετιστεί μέχρι την Παρασκευή (15/7) με τις επιταγές των FIFA και UEFA, τότε θα διορισθεί προσωρινή διοίκηση. Είναι ψέματα ότι υπέδειξα υποψήφιο. Αν μας ζητηθεί η γνώμη μας, θα την πούμε, αλλά ως εκεί.

"Εδώ, υπάρχουν παράγοντας της ομοσπονδίας που παίρνει 9.500 ευρώ τον μήνα και συγγενής του 4.000 ευρώ -όπως τα έχετε γράψει κι εσείς στην εφημερίδα σας-, όταν ο Ν. Κοτζιάς, ως κοινοβουλευτικός, έπαιρνε 2.500 ευρώ στο υπουργείο Εξωτερικών. Μιλάμε για απίστευτη πρόκληση, που προσβάλλει την κοινωνία".

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: "Με ενδιαφέρον πληροφορηθήκαμε από πρόσφατη συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, μετά την απόπειρά του να αναγορευτεί στο παρελθόν σε «Αρχιδικαστή» και σε «Αρχιδιαιτητή», πλέον έχει βάλει πλώρη για εκπρόσωπος Tύπου Διεθνών Συνομοσπονδιών, για συμβουλάτορας υποψηφίων Προέδρων και για Προσωπάρχης της Ομοσπονδίας.

Οφείλουμε, ωστόσο, να ενημερώσουμε για τα εξής:

1. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να μεταβάλει τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της υποκύπτοντας σε απειλές και διαβολές. Η υπεράσπιση της ρήτρας ανεξαρτησίας της τίθεται πάνω από όλους και όλα.

2. Η ΕΠΟ είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. H σχέση της με τους εργαζομένους της καθορίζεται με αυστηρότητα από την ίδια και δεν επηρεάζεται από ψευδείς αιτιάσεις που διαρρέονται στα ΜΜΕ και από ατυχείς παραλληλισμούς.

Τέλος, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Υφυπουργό στους νέους ρόλους, που επιφυλάσσει για τον εαυτό του στο Νομοσχέδιο, το οποίο ετοιμάζεται να καταθέσει, από τη στιγμή, που όπως δηλώνει η σχέση του με τον αθλητισμό έγινε πλέον βαθιά".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ