ΕΠΟ: Καταμετρητής του Θωμά ο κ. Βακάλης... - ΕΠΟ - SPORT 24
ΕΠΟ

ΕΠΟ: "Καταμετρητής του Θωμά ο κ. Βακάλης..."

ΕΠΟ: "Καταμετρητής του Θωμά ο κ. Βακάλης..."

Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Σάμου, Νίκου Βακάλη, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκδόθηκε ανακοίνωση και απαντά στα όσα ισχυρίσθηκε για παρουσία "χτιστών" με ξύλινα στειλιάρια στο Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Την δική της απάντηση έδωσε η ΕΠΟ στους ισχυρισμού του προέδρου της ΕΠΣ Σάμου, Νίκου Βακάλη για παρουσία "χτιστών" με ξύλινα στειλιάρια στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει τον κ. Βακάλη "καταμετρητή του Θωμά" και πως περίπτωση ύπαρξης "χτιστών" και "φουσκωτών" στον περιβάλλοντα χώρο των γραφείων της Ε.Π.Ο. ούτε υπήρξε ούτε πρόκειται να υπάρξει, κάνοντας λόγο για κατευθυνόμενες φαντασιώσεις του που δεν έχουν καμία βάση και δεν πείθουν κανένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου, Νίκοτ Βακάλη, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκδόθηκε ανακοίνωση.

«Για την πλάκα της υπόθεσης:

Η ικανότητα διακρίβωσης των διαφορών του «χτιστού» από τον «φουσκωτό» αποκτήθηκε, προφανώς, από τον κ. Βακάλη  μετά από τα εντατικά μαθήματα που του έκαναν οι φίλοι του για  τους «αγνούς εραστές του αθλήματος»  στις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου, της Ε.Π.Σ. Χανίων, αλλά και στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας. Έτσι εξηγείται η ικανότητά του να διακρίνει την ειδοποιό διαφορά.

Ο κ. Βακάλης ξεκίνησε από τη Σάμο με έξοδα της Ε.Π.Ο., χωρίς να ειδοποιήσει κανένα ότι δεν θα παραστεί στη συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο., ώστε να μην εκδοθούν αεροπορικά εισιτήρια από την Ομοσπονδία.

Αν ήθελε να έρθει στην Αθήνα για να αποκτήσει πτυχίο «καταμετρητή εισερχομένων» ας είχε την προνοητικότητα να πληρώσει μόνος του τα εισιτήρια του και όχι να παριστάνει εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς τον μεγαλόψυχο.

Σοβαρά τώρα:

Περίπτωση ύπαρξης «χτιστών» και «φουσκωτών» στον περιβάλλοντα χώρο των γραφείων της Ε.Π.Ο. ούτε υπήρξε ούτε πρόκειται να υπάρξει. Οι κατευθυνόμενες φαντασιώσεις του κ. Βακάλη δεν έχουν καμία βάση και βεβαίως δεν πείθουν κανένα, ειδικά από την ώρα, που σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο χώρο των γραφείων της Ε.Π.Ο. δεν ήταν μόνος, ούτε αυτός που «έβλεπε» και οι άλλοι ήταν «τυφλοί».

Η Ομοσπονδία δεν πρόκειται ποτέ να φεισθεί ενεργειών για να προστατεύσει τα μέλη της Ε.Ε., τους προέδρους και τα μέλη των επιτροπών, τους υπαλλήλους της και κάθε παρόντα με οποιαδήποτε επίσημη ιδιότητα στο χώρο της, ούτε πρόκειται να επιτρέψει να γίνει ο χώρος της αρένα, όπου θα μάχονται «μηχανοκίνητα τάγματα», που υπακούουν τυφλά στους εξυγιαντές του ποδοσφαίρου.

Ούτε είναι διατεθειμένη να βρεθεί στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να διαβάζει μετά τις «επισκέψεις αβροφροσύνης των αγανακτισμένων με τα κράνη» τις  ανακοινώσεις «συμπαράστασης» του κ. Κοντονή.

Γι΄αυτό απευθύνθηκε επίσημα στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία ήταν παρούσα, έλεγχε απολύτως το χώρο και τα πρόσωπα και είχε την αποκλειστική ευθύνη για την τήρηση της τάξης.

Στο δια ταύτα:

Κύριε Βακάλη ευχαριστούμε θερμά για την «αγωνία σας» σχετικά με τα έξοδα που κάνει η Ε.Π.Ο. Μας έλειπε μια τέτοια «αυθεντική αγωνία», ειδικά από κάποιον που έχει ειδικευθεί στο επάγγελμα του «αγανα- κτισμένου»

Σας περιμένουμε στις δύο προσεχείς Γενικές Συνελεύσεις να εμφανιστείτε και να διεκδικήσετε, εσείς ο αυθεντικός δημοκράτης και υπερασπιστής της «καθαρότητας» και η παρέα σας, τη νίκη και τον θρίαμβο της εξυγίανσης.

Έχετε τα κότσια να το κάνετε, χωρίς να κρύβεστε πίσω από νομικίστικες ανακαλύψεις ή μήπως σας αρκεί ο τίτλος «καταμετρητής του Θωμά;»

Υ.Γ. Για τον πρώην αξιωματούχο, στον οποίο αναφέρεστε και τον συνδέετε με μια συγκεκριμένη απόφαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο., θα σας θυμίσουμε, απλώς, ότι είναι αυτός που σας πήρε από το χέρι «και σας έκανε νοματαίο» για να εισπράξει από εσάς «την ευγνωμοσύνη του φιδιού".

SHARE:
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μάγισσες και reality TV: Το ‘American Horror Story’ φέτος παλάβωσε τελείως

Το ‘American Horror Story’ δοκιμάζει την πιο φιλόδοξη αφήγηση της ιστορίας του. Πρέπει να το δεις ακόμα κι αν δε σε ενδιέφερε ποτέ.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

Τίτλου τέλους για Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου

Μετά από 12 χρόνια γάμου, ο δημοφιλής παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός τραβούν χωριστούς δρόμους

ΚΕΙΜΕΝΟ - ΦΩΤΙΑ

ΚΕΙΜΕΝΟ - ΦΩΤΙΑ

Το μήνυμα του Κώστα Καραμανλή

Ποια τα μηνύματα του πρώην πρωθυπουργού για την πολιτική διαχείριση της κρίσης και τις προκλητικές συμπεριφορές γειτόνων

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24