ΕΠΟ

ΕΠΟ κατά Ολυμπιακού: "Προσχεδιασμένη αθλιότητα"

ΕΠΟ / ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΠΟ EUROKINISSI SPORTS

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ χαρακτηρίζει "προκλητική" την επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ξεκαθαρίζει ότι "δεν πρόκειται να εμπλακεί σ' αυτή την προσχεδιασμένη αθλιότητα".

Τη δημοσιοποίηση της επιστολής του Σάββα Θεοδωρίδη σε ΕΠΟ, ΚΕΔ και UEFA διαδέχθηκε η ανακοίνωση της ΑΕΚ, ενώ αργότερα ανακοίνωση εξέδωσε και η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στην οποία χαρακτηρίζει προκλητική την επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ξεκαθαρίζει ότι "δεν πρόκειται να εμπλακεί σ' αυτή την προσχεδιασμενη άθλιοτητα".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ:

"Η σημερινή προκλητική ‎επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής των θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου και κάθε υγιώς σκεπτόμενου Έλληνα φιλάθλου.

Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, αναπόδεικτες κατηγορίες, ύβρεις και συκοφαντικές αναφορές ενοχοποιούν επαγγελματίες, εργαζομένους και οικογενειάρχες και σπιλώνουν σε εθνικό δίκτυο υπολήψεις, με στόχο την κατατρομοκρατηση τους ενόψει ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, που κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν σε "ρωμαϊκή αρένα", αποβλέποντας σε μικροπολιτικά οφέλη για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.

Είναι προφανές δε ότι πλέον μετέρχονται κάθε μεθόδου προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν κάθε διαδικασία εξυγίανσης. Στην προσπάθεια τους αυτή δεν διστάζουν μάλιστα να εξευτελίσουν το ποδόσφαιρο της χώρας μας και σε διεθνές επίπεδο.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να εμπλακεί σ' αυτή την προσχεδιασμένη αθλιότητα!

Εφεξής τον λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα, στα οποία θα παραπεμφθεί όποιος τορπιλίζει το ήπιο κλίμα των αγώνων, δημιουργεί κίνδυνο πρόκλησης κρουσμάτων βίας στα γήπεδα και προκαλεί με τη συμπεριφορά του το δημόσιο αίσθημα και το φίλαθλο πνεύμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιβεβαίωση: Δυο ξένοι στην ΚΕΔ δίπλα στον Περέιρα!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ