ΕΠΟ

ΕΠΟ: "Η κρίση θα λήξει από αυτόν που την προκάλεσε"

ΕΠΟ: "Η κρίση θα λήξει από αυτόν που την προκάλεσε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΠΟ μέσω διαρροών απαντά στη δήλωση του Σταύρου Κοντονή, υποστηρίζοντας ότι δεν αναστέλλεται καμία ιδιότητα καθώς και ότι "η κρίση θα λήξει από αυτόν που την προκάλεσε", "φωτογραφίζοντας" τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Καλά κρατεί η κόντρα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, την στιγμή που η FIFA έχει θέσει το deadline για το ποδοσφαιρικό Grexit.

Σε δήλωση του ο Σταύρος Κοντονής έριξε ξανά το μπαλάκι στην ΕΠΟ για την τύχη του ελληνικού ποδοσφαίρου και το πιθανό Grexit, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι έχουν γαντζωθεί από την καρέκλα τους άνθρωποι που βαρύνονται με κακουργηματικές κατηγορίες.

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία επιστρέφει το μπαλάκι στον Υφυπουργό Αθλητισμού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η "η κρίση θα λήξει από αυτόν που την προκάλεσε".

"Δεν αναστέλλονται οι ιδιότητες που μας έδωσε το ποδόσφαιρο, δεν αναστέλλεται η προσπάθεια για την υπεράσπιση του αθλήματος έναντι αυτών που προσπαθούν να το ποδηγετήσουν. Η κρίση θα λήξει από αυτόν που την προκάλεσε", σχολίαζαν από την ΕΠΟ.

Photο credit: Action Images

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ