ΕΠΟ

ΕΠΟ: "Δεν προτείναμε ημερομηνία"

ΕΠΟ: "Δεν προτείναμε ημερομηνία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΠΟ απάντησε στην ανακοίνωση της ΓΓΑ αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν στην εκδίκαση της προσφυγής της, στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού νωρίτερα, με δελτίο Τύπου, κατηγόρησε ουσιαστικά την ΕΠΟ ότι το πρωί της Τρίτης στο Συμβούλιο της Επικρατείας όπου ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί η αίτηση ακύρωσης της απόφασης του Σταύρου Κοντονή για το Κύπελλο Ελλάδας πρότεινε να συζητηθεί η υπόθεση τον Μάϊο, επικαλούμενη την αποχή των δικηγόρων. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από την Ομοσπονδία που διέψευσε ότι πρότεινε ημερομηνία.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:

"Σας ενημερώνουμε ότι, σχετικά με τη σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ότι «.η ΕΠΟ πρότεινε την αναβολή της συζήτησης (στο Σ.τ.Ε. για την υπόθεση του Κυπέλλου Ελλάδας) για την αμέσως προσεχή δικάσιμο τον Μάιο του 2016», και με σκοπό την αποκατάσταση της πραγματικότητας η Ομοσπονδία ανακοινώνει τα παρακάτω.

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ουδέποτε πρότεινε συγκεκριμένη ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης. Το δικαστήριο λόγω της σπουδαιότητας, της κρισιμότητας και του κατεπείγοντος αυτής, όρισε ως νέα δικάσιμο την προσεχή Τρίτη 5 Απριλίου, με την οποία συμφώνησαν με ικανοποίηση και οι δύο πλευρές» .

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ