ΕΠΟ

Επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΣΑ, Πάνο Δημητρίου

Επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΣΑ, Πάνο Δημητρίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, δέχτηκε επίθεση από άγνωστο το βράδυ της Τρίτης έξω από το σπίτι του. Είναι εκ των ηγετών της "αντιπολίτευσης"της ΕΠΟ.

Επίθεση από άγνωστο δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών Παναγιώτης Δημητρίου.

Το περιστατικό συνέβη όταν άγνωστος που τον περίμενε,του επιτέθηκε, τον γρονθοκόπησεστο πρόσωπο και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε όχημα που τον περίμενε λίγα μέτρα πιο πέρα και τράπηκε σε φυγή.

Ο Π. Δημητρίου που ανήκει στην αντιπολίτευση της ΕΠΟ, μετέβη στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο για τις πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία του. Στη συνέχειαπήγε στην Αστυνομική Διεύθυνσηόπου έδωσε κατάθεση στοΤμήμα Αθλητικής Βίας

Στο περιβάλλον του υποστήριζε ότιδεν έχει διαφορές με κάποιον στην προσωπική του ζωή και εξάγει το συμπέρασμα ότι η επίθεση αφορά το ποδόσφαιρο και τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ για την οποία μάλιστα με δηλώσεις του είχε εκφράσει το ενδιαφέρον για την προεδρία λέγοντας "εάν θελήσουν οι Ενώσεις να επιλέξουν εμένα, δεν θα πω όχι. Δεν το επιδιώκω, όμως, με φοβερό πάθος".

O Π. Δημητρίου εδώ και μήνες έχει συνταχθεί με την αντιπολίτευση της ΕΠΟ και γι' αυτό τον λόγο πριν από δύο μήνες υπέβαλε την παραίτηση του από γ' αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας στην οποία παρέμεινε ως απλό μέλος του διοικητικού συμβουλίου (εκτελεστική επιτροπή).

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ