ΕΠΟ

Επίσημα υποψήφιος ο Σαρρής

Επίσημα υποψήφιος ο Σαρρής

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής υπέβαλλε την παραίτησή του από την ΚΕΔ και διεκδικεί επίσημα τον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Διαβάστε την δήλωσή του

Και επίσημα από το μεσημέρι της Τετάρτης (5/9) ο Γιώργος Σαρρής είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου.

Όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr, ο κ. Σαρρής από την στιγμή που δεν βάζει υποψηφιότητα ο νυν πρόεδρος Σοφοκλής Πιλάβιος, πήρε την απόφαση να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό ο κ. Σαρρής υπέβαλλε την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στην οποία ήταν μέχρι τώρα πρόεδρος.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Σαρρή αναφέρει:

" Μετά τη γνωστοποίηση του απερχόμενου προέδρου Σοφοκλή Πιλάβιου, ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου 2012, επιθυμώ να ανακοινώσω στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, την απόφασή μου να διεκδικήσω την προεδρία του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο..

Η απόφασή μου αυτή, απόρροια της ιδιαίτερης τιμής στο πρόσωπό μου εκ μέρους μεγάλου αριθμού Ενώσεων-Μελών της Ομοσπονδίας, οι οποίες με παρότρυναν να θέσω υποψηφιότητα, με οδηγεί για λόγους δεοντολογίας και αξιοπιστίας, στην υποβολή της παραιτήσεώς μου από την προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Δεσμεύομαι προς τις Ε.Π.Σ. μέλη της Ε.Π.Ο., οι οποίες αποτελούν στο σύνολό τους το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ότι θα τιμήσω με τη συμπεριφορά μου, τόσο πριν, όσο μετά τη διεξαγωγή των εκλογών, όλους όσοι αποτελούν κομμάτι του αθλήματός μας και θα υπερασπιστώ το δικαίωμα όλων, είτε συμφωνώ, είτε διαφωνώ, να εκφράζουν με ευπρέπεια και αξιοπρέπεια τις απόψεις τους.

Η ενότητα του ποδοσφαίρου στο σύνολό του, για την πρόοδο, ανάπτυξη και ευημερία του, αποτελεί προσωπικό στοίχημα, το οποίο με την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Ε.Π.Σ. σκοπεύω να κερδίσω».

Γιώργος Σαρρής

Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Χίου

Μέλος Δ.Σ. Ε.Π.Ο".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ