ΕΠΟ

Επίπληξη στον Σταμάτη Βελλή

Επίπληξη στον Σταμάτη Βελλή
INTIME SPORTS

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με επίπληξη του μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα Σμύρνης Στάμη Βελλή και ανάκληση των δηλώσεών του. Δείτε τις αποφάσεις

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με επίπληξη του μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα Σμύρνης Στάμη Βελλή και ανάκληση των δηλώσεών του.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

" Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Με την υπ΄αριθμ.212/13.06.2013 απόφασή της, κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέους τους Σταμάτη Βελλή, μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και τιμωρούνται με την ποινή της επίπληξης και την υποχρέωση ανάκλησης, εντός είκοσι (20) ημερών από την έκδοση της παρούσας, των δηλώσεων του Σταμάτη Βελλή στα Μ.Μ.Ε. όπου αυτές δημοσιεύτηκαν .

Με την υπ’ αριθμ.214/13.06.2013 απόφασή της, κηρύσσει το ποδοσφαιρικό σωματείο με την επωνυμία "ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ" και τον ΗΛΙΑ ΣΑΠΑΝΗ, προπονητή της ομάδας με την επωνυμία "ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ" πειθαρχικά ελεγκτέους και επιβάλλει στην πρώτη χρηματική ποινή επτακοσίων (700)€ και στον δεύτερο χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500) €, ως και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους επί τρεις (3) μήνες.

Απαλλάσσει τον Παναγιώτη Δελόλμα, ποδοσφαιριστή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία "ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΑΣ".

Κηρύσσει το σωματείο "ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ" πειθαρχικά ελεγκτέο και του επιβάλλει χρηματική ποινή εκατό ευρώ (100€)

Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία "ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ" και τον Δημήτριο Σαμπάνη, βοηθό προπονητή του σωματείου "ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ". Επιβάλλει στο σωματείο ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και στον Δημήτριο Σαμπάνη χρηματική ποινή χιλίων διακοσίων (1.200) ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους δυο (2) μηνών για κάθε πράξη και συνολικά χρηματική ποινή χιλίων οκτακοσίων (1.800) ευρώ και απαγόρευση εισόδου του στο γήπεδο τριών (3) μηνών.

Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία "ΙΩΝΙΑ 2000 Α.Ο" και επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων οκτακοσίων ευρώ (1.800 €) και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές, τρεις (3) αγωνιστικές".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ