ΕΠΟ

Επιδιαιτητής η... ΚΕΔ

Επιδιαιτητής η... ΚΕΔ
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τo ΔΣ της ΕΠΟ συνεδρίασε την Παρασκευή (07/10) κι αποφάσισε το ρόλο του επιδιαιτητή, στη θέση του Κύρου Βασάρα, να αναλάβει η ίδια η ΚΕΔ.

Σε μία απόφαση που ενδεχομένως να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ που συνεδριάσε το πρωί της Παρασκευής (07/10).

To ρόλο επιδιαιτητή στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της Super League, στη θέση του Κύρου Βασάρα, αναλαμβάνει η ίδια η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας που αποτελείται απ' τους κ.κ. Σωμαρακάκη, Γενναίο και Νταμπώση.

Κυρίως για τον πρώτο, που πέρσι όριζε τους διαιτητές της Super League, υπήρξαν κατά το πρόσφατο παρελθόν έντονες αντιδράσεις, με αφορμή συνομιλίες του με παράγοντες του Ολυμπιακού.

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι ποιος απ' τα μέλη της ΚΕΔ θα αποφασίζει για τον ορισμό διαιτητών σε περίπτωση διαφωνίας των μελών της Επιτροπής Ορισμού κ.κ. Γκρούτση και Σαραϊδάρη ή αν θα γίνεται με ψηφοφορία.

Πάντως, τόσο οι κ.κ. Γκρούτσης και Σαραϊδάρης όσο κι ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Στράτος φέρεται να συμφώνησαν στο Συμβούλιο με την Επιλογή της ΚΕΔ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ