ΕΠΟ

Ένταση στην Γ.Σ. της ΕΠΟ

Ένταση στην Γ.Σ. της ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Έξι ΠΑΕ βρίσκονται στην Γ.Σ. της ΕΠΟ, ο διοικητικός απολογισμός ψηφίστηκε με 134 ναι, 14 όχι και 9 παρών, ενώ με 151 ψήφους πέρασε ο οικονομικός απολογισμός. Ένταση και υψηλοί τόνοι, όλα όσα ειπώθηκαν.

Ένταση επικράτησε στην Γ.Σ. της ΕΠΟ και έντονη κριτική προς τους διοικούντες την Ομοσπονδίας από προέδρους Ενώσεων, ενώ συνολικά έξι ΠΑΕ είχαν εκπροσώπους στα γραφεία της ΕΟΕ (Αστέρας Τρίπολης, Κέρκυρα, Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Πανθρακικός), με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να συνεχίζουν το μέτωπο με την ΕΠΟ. Ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ ψηφίστηκε με 134 ναι, 14 όχι και 9 παρών και ο οικονομικός πέρασε με 151 ψήφους.

"Γιώργο Γκιρτζίκη, πρέπει να σταματήσεις το bullying, τις διώξεις, τον εκφοβισμό, την εκβίαση και την έμμεση δωροληψία. Μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα, αν δεν είστε αγκιστρωμένοι εκεί που ήταν οι προηγούμενοι. Αντισταθείτε! Το ποδόσφαιρο έχει εξευτελιστεί, είτε το παραδέχεστε είτε όχι", είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, ενώ ο Βαγγέλης Γραμμένος, προέδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, ανέφερε:

"Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Έχει παρέμβει η ποινική δικαιοσύνη και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη περνούν απ’ τον ανακριτή. Όλες οι κατηγορίες είναι σε βαθμό κακουργήματος. Οι περιοριστικοί όροι επιβάλλονται γιατί είσαι επικίνδυνος. Και αναρωτιέμαι: Πρέπει να ψηφίσω πεπραγμένα της διοίκησης; Η ΕΠΟ σιωπά εκκωφαντικά για όλα αυτά".

Εξάλλου, οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δια των εκπροσώπων τους επιτέθηκαν στην Ομοσπονδία, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο του "Δικεφάλου του Βορρά" να τονίζει πως "υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα από το 2011. Είδαμε τα πακιστανικά και τα κινέζικα τηλέφωνα, στα οποία ακούγονται απίθανα πράγματα και δεν έχει παραιτηθεί κανείς! Διαπράττονται κακουργήματα και προσποιούνται κάποιοι ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Ατελείωτο το κατάντημα στη λειτουργία της ΕΠΟ και των επιτροπών της. Επιλεκτική ευαισθησία από του ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς. Οι αθλητικοί δικαστές πρέπει να συνεδριάζουν εκτός ΕΠO".

Ο Γιάννης Παναγιωτίδης του Παναθηναϊκού, είπε ότι "υπάρχει νέος αθλητικός νόμος και δεν έχετε εναρμονιστεί. Πότε θα το κάνετε; Στον πειθαρχικό κώδικα είναι δική σας πατέντα η διάταξη για τα χειραγωγημένα και τους τρεις ποδοσφαιριστές".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ