ΕΠΟ

Εκτός Κανονισμού Διαιτησίας το "ισπανικό μοντέλο"

Εκτός Κανονισμού Διαιτησίας το "ισπανικό μοντέλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η παραδοχή του Γιώργου Γκιρτζίκη που απάντησε στην επιστολή που του έστειλε την Τετάρτη η Super League

Στην παραδοχή ότι το "ισπανικό μοντέλο" διαιτησίας που έχει συμφωνηθεί για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά περνάει από χίλια κύμματα, δεν συμπεριλαμβάνεται (ακόμη) στον σχετικό κανονισμό προέβη ο Γιώργος Γκιρτζίκης σε επιστολή που έστειλε στην Super League, την Πέμπτη (1/9). Συνεπώς, δεν μπορεί να εφαρμοστεί.

Ο συνεταιρισμός μετά το διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης είχε στείλει επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ όπου μεταξύ άλλων ζητούσε να εφαρμοστεί το "ισπανικό μοντέλο", να γίνει αποδεκτός ως επιδιαιτητής ένα από τα πρόσωπα που έχει προτείνει ο εκπρόσωπος της Λίγκας στην ΚΕΔ Δημήτρης Σαραϊδάρης, εξέφραζε την δυσαρέσκεια του για την πρόσφατη ματαίωση της συνάντησης για την διαιτησία και κατέληγε...

"Σας παρακαλούμε να εξασφαλίσετε όλα τα προαπαιτούμενα που σας αφορούν προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα μας (ήτοι στις 10 Σεπτεμβρίου 2016) για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου που θέλουμε να πιστεύουμε ότι πρεσβεύετε".

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης στην απάντηση του τόνιζε ότι ισχύει απολύτως η δέσμευση για εφαρμογή του μοντέλου συμπληρώνοντας όμως, ότι "η ένταξη ή όχι των διατάξεων του στον ισχύοντα κανονισμό διαιτησίας μπορεί να εξεταστεί από τη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ σε συνεργασία με την αντίστοιχη της Super League και πάντα υπό τις προϋποθέσεις που ισχύουν στο καταστατικό της ΕΠΟ".

"Όπως σαφώς προκύπτει, η ΕΠΟ είναι έτοιμη και διασφαλίζει όλες τις προϋποθέσεις για την ομαλή έναρξη του πρωταθλήματος της Super League. Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες", καταλήγει η επιστολή του Γιώργου Γκιρτζίκη. Η τελευταία πρόταση είναι... σπόντα προς τον Δημήτρη Σαραϊδάρη τον οποίο από την ΕΠΟ θεωρούν ότι σκόπιμα δεν συμφωνεί για το πρόσωπο του επιδιαιτητή στην τριμελή επιτροπή ορισμού της ΚΕΔ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ