ΕΠΟ

Εξονυχιστικός έλεγχος στην ΕΠΟ

Εξονυχιστικός έλεγχος στην ΕΠΟ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκαν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να γίνει γνωστή η οικονομική κατάσταση της Ομοσπονδίας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται κι ο έλεγχος από ορκωτούς λογιστές.

Τα μέλη της "Επιτροπής Εξομάλυνσης" της ΕΠΟ, αποφεύγουν να υπογράφουν αποφάσεις που αφορούν οικονομικής φύσεως θέματα αφού δεν γνωρίζουν την οικονομική κατάσταση της Ομοσπονδίας. Πρόθεση τους λοιπόν, και το είχαν ανακοινώσει μόλις ανέλαβαν τα καθήκοντα τους, είναι στο ταμείο της Ομοσπονδίας να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος για να μην αντιμετωπίσουν οι ίδιοι πρόβλημα στο μέλλον.

Για τον λόγο αυτό είναι σε εξέλιξη έλεγχος από ορκωτούς λογιστές. Παράλληλα στην συνεδρίαση της Επιτροπής την Πέμπτης (24/11) θα αποφασιστεί ο ξένος οίκος που θα αναλάβει τον οικονομικό έλεγχο στα βιβλία της Ομοσπονδίας μέχρι τις 31/10 που θα έχει κλείσει υποχρεωτικά η χρήση.

Στο μεταξύ, τα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και κάνουν και αυτοί ελέγχους σχετικά με την οικονομική κατάσταση της Ομοσπονδίας.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ