ΕΠΟ

Εγκρίθηκε ο κανονισμός αδειοδότησης 2017, έκπτωτος ο Κουπτσίδης

ΕΠΟ / ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΠΟ EUROKINISSI SPORTS

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο κανονισμός αδειοδότησης 2017, κατόπιν προηγούμενης συμφωνίας της UEFA. Κηρύχθηκε έκπτωτος ο Κουπτσίδης, νέο μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ ο Γιώργος Πανίδης.

Συνεδρίασε σήμερα (20/12) η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. παρουσία των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Ιβάν Βέλα και Μάριου Γεωργίου και εγκρίθηκε ομόφωνα ο κανονισμός αδειοδότησης 2017, κατόπιν προηγούμενης συμφωνίας της UEFA.

Ενεκρίθη ομόφωνα ο κανονισμός λειτουργίας των διαρκών επιτροπών της Ε.Π.Ο., ο οποίος εισάγεται για πρώτη φορά από την Διοίκηση της Ομοσπονδίας. Ο κανονισμός εφαρμόζεται με στόχο την εύρυθμη λειτουργία, τον συντονισμό και τη βελτίωση της παραγωγικότητας των επιτροπών.

Εξάλλου, κατόπιν εισηγήσεως της Τεχνικής Επιτροπής ο κ. Θεόδωρος Ελευθεριάδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας Κ15 και συντονιστής του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

Τέλος, ομόφωνα αποφασίστηκε η έκδοση διαπιστωτικής πράξης έκπτωσης από την Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. του μέλους της, κ. Δ.Κουπτσίδη, κατ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 3 του Ν.2725/99. Την θέση του στην Ε.Ε., βάσει των αποτελεσμάτων των εκλογών της 18ης Αυγούστου, ως πρώτος επιλαχών, καταλαμβάνει ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ξάνθης, κ. Γεώργιος Πανίδης.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ