ΕΠΟ

Έφεση για πέντε, χωρίς άδεια ο Πανιώνιος

Έφεση για πέντε, χωρίς άδεια ο Πανιώνιος
INTIME SPORTS

Εξέπνευσε την Τρίτη (22/4) η προθεσμία που είχαν οι επτά ΠΑΕ που δεν πήραν άδεια σε πρώτο βαθμό για να κάνουν έφεση. Πέντε ομάδες θα πάνε στην δευτεροβάθμια σε αντίθεση με Πανιώνιο και Άρη.

Εξέπνευσε την Τρίτη 22/4 η προθεσμία που είχαν οι εφτά ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν από το πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ, προκειμένου να εφεσιβάλλουν τις αποφάσεις και να... το παλέψουν σε δεύτερο βαθμό.

Από τις ομάδες που θα αγωνίζονται και του χρόνου στη Super League, η ΠΑΕ Πανιώνιος ήταν εκείνη που (όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος) δεν κατέθεσε έφεση και έτσι για την περίοδο 2014-15 θα αγωνιστεί με περιορισμούς σε ότι αφορά τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις.

Έφεση δεν κατέθεσε ούτε η ΠΑΕ Άρης, ωστόσο η υπόθεσή της είναι άνευ αντικειμένου καθώς οι "κίτρινοι" έχουν υποβιβαστεί.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες πέντε ΠΑΕ που δεν έχουν αδειοδοτηθεί σε πρώτο βαθμό, κατέθεσαν κανονικά έφεση και έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πλατανιάς, ο Εργοτέλης, ο ΟΦΗ και η Βέροια ελπίζουν να δικαιωθούν στη δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης.

Αυτό που εξετάζει το δευτεροβάθμιο όργανο είναι αν ορθώς δεν δόθηκε η άδεια στον πρώτο βαθμό, ενώ τα στοιχεία των φακέλων δεν επιδέχονται τροποποιήσεις και προσθήκες.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ