ΕΠΟ

Δριμύ κατηγορώ από Δρόσο

ÅÐÏ / ÅÊËÏÃÅÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÐÏ / ÅÊËÏÃÅÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΠΔΕ, Ιωάννης Δρόσος επιτέθηκε σε όσους ήταν επικριτικοί για το έργο του.

Ο πρόεδρος της ΠΔΕ, Ιωάννης Δρόσος, στην ομιλία που έκανε, επιτέθηκε σε όσους ήταν επικριτικοί για το έργο του. Μεταξύ άλλων είπε πως οι αμοιβές που γράφτηκαν οτι έπαιρνε ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της ΠΔΕ ήταν ψέματα, τόνισε ακόμα πως η έγκριση του Καταστατικού έγινε με απόφαση δικαστηρίου, ενώ δεν θα επέτρεπε να είναι υποψήφιοι για την ηγεσία της Ομοσπονδίας άνθρωποι με επίσημα βουλεύματα.

Συν τις άλλοις, απάντησε και σε αυτούς που τον κατηγόρησαν ότι δεν ξέρει ποδόσφαιρο, αναφέροντας ότι με τον ίδιο η Εθνική ειναι αήττητη, ενώ με τους ίδιους που... ήξεραν, φτάσαμε να χάνουμε από τα Νησιά Φερόε.

Μάλιστα, σχολίασε πως όλοι αυτοί που ήταν τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, είναι υπεύθυνοι για την παρουσία της FIFA και της UEFA στο ποδόσφαιρο και όχι ο ίδιος.

Κάποια στιγμή πήρε το λόγο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος μίλησε για το θέμα των κωλυμάτων αναφορικά με το ποιοι θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι και τόνισε πως εξαπατήθηκαν άπαντες από τον κ. Δρόσο διότι άλλα είχαν συμφωνηθεί και άλλα ψηφίστηκαν.

*Η έγκριση των πρακτικών πέρασε με 49 υπέρ, 19 κατά και 3 λευκά. Στα κατά ήταν μεταξύ άλλων οι Ολυμπιακός και Παναθηναικός.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ