ΕΠΟ

Δίωξη - ντεμπούτο Σιμιτζόγλου σε Λουτσέσκου

Δίωξη - ντεμπούτο Σιμιτζόγλου σε Λουτσέσκου
Λουτσέσκου INTIME SPORTS

Στο "στόχαστρο" του νέου ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ο τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, που κινδυνεύει να πληρώσει τουλάχιστον με 20.000 ευρώ τις δηλώσεις κατά του διαιτητή, Μήτσιου.

Την πρώτη του πειθαρχική δίωξη από την ημέρα που ανέλαβε το πόστο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ άσκησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Στο στόχαστρό του βρέθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, προπονητής της Ξάνθης, για δηλώσεις εις βάρος του διαιτητή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, Χρήστου Μήτσιου. Ο Ρουμάνος τεχνικός μεταξύ άλλων είπε στην συνέντευξη Τύπου ότι "ο διαιτητής επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα και δεν δέχομαι τίποτα άλλο. Ο διαιτητής γύρισε το παιχνίδι πολύ πίσω. Πολλά χρόνια πίσω".

Ο παρατηρητής διαιτησίας, Μιχάλης Καλαθενός, πάντως, έχει διαφορετική άποψη και έχει βάλει καλό βαθμό στον ρέφερι από την Ήπειρο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κληθεί σε απολογία από την νεοσύστατη Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και κινδυνεύει για " επιβαρυντική μορφή δυσφήμισης ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων" με πρόστιμο τουλάχιστον 20.000 ευρώ "με την υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων". Σε περίπτωση μη ανάκλησης θα του επιβληθεί το διπλάσιο πρόστιμο!

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ