ΕΠΟ

Διεθνείς επαφές Γκιρτζίκη στη Ζυρίχη

Διεθνείς επαφές Γκιρτζίκη στη Ζυρίχη

Το έκτακτο συνέδριο της FIFA ήταν μια καλή ευκαιρία για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, να συσφίξει τις διεθνείς σχέσεις με Ομοσπονδίες άλλων χωρών και είχε επαφές με αρκετούς άλλους παράγοντες.

Στη Ζυρίχη βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, για το έκτακτο συνέδριο της FIFA και εκεί είχε την ευκαιρία να έχει επαφή με αρκετούς παράγοντες. Μεταξύ άλλων, είδε και τον ομόλογό του της Αυστραλίας ενόψει και των δυο φιλικών του Ιουνίου.

Το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ:

Το έκτακτο συνέδριο της FIFA ήταν μια καλή ευκαιρία για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, να συσφίξει τις διεθνείς σχέσεις της ΕΠΟ με Ομοσπονδίες άλλων χωρών. Ο κ. Γκιρτζίκης αξιοποίησε την παρουσία του στη Ζυρίχη, προκειμένου να συζητήσει με τον Αυστραλό ομόλογό τουSteven Lowy, εν όψει των δύο φιλικών παιχνιδιών που θα δώσουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των δύο χωρών στις 4 και 7 Ιουνίου σε Σίδνεϊ και στη Μελβούρνη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με δύο ελληνικής καταγωγής ποδοσφαιρικούς παράγοντες, την Anastasia Tsichlas από τη Νότιο Αφρική και τον Νicolas Liakopoulos Falcon από τον Παναμά. Η κυρία Tsichlas είναι μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας της αφρικανικής χώρας και πρόεδρος των επιτροπών διαιτησίας, ιατρικής καιτεχνικής, η οποίασυζήτησε με τον κ. Γκιρτζίκη για τις δυνατότητες συνεργασίας ανάμεσα στις δύο Ομοσπονδίες. Ανάλογη συζήτηση έγινε και με τον κύριο Liakopoulos-Falcon. Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για επόμενη συνάντηση στην Αθήνα και για συνεργασία των δύο Ομοσπονδιών στην οποία θα συμμετέχει και η πρεσβεία του Παναμά.

Διεθνείς επαφές Γκιρτζίκη στη Ζυρίχη

Διεθνείς επαφές Γκιρτζίκη στη Ζυρίχη

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ