ΕΠΟ

Δημιουργείται η ελληνική Ακαδημία Διαιτησίας

ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΕΠΟ EUROKINISSI SPORTS

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, με βάση το νέο Κανονισμό Διαιτησίας δημιουργείται "Ακαδημία Διαιτησίας", η οποία θα λειτουργεί υπό την αιγίδα και ευθύνη της ΚΕΔ και θα διευθύνεται από μέλος της.

Με βάση το νέο Κανονισμό Διαιτησίας, τον οποίο συνέταξε και απέστειλε προς έγκριση στην Ε.Ε. ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μανουέλ ντε Μέλο Περέιρα, δημιουργείται "Ακαδημία Διαιτησίας", η οποία θα λειτουργεί υπό την αιγίδα και ευθύνη της ΚΕΔ και θα διευθύνεται από μέλος της.

Θα έχει την ευθύνη οργάνωσης του "εθνικού κέντρου κατάρτισης", το οποίο θα υλοποιεί το εθνικό σχέδιο ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας και θα έχει την αρμοδιότητα της εκπαίδευσης των διαιτητών έως το επίπεδο των Ε.Π.Σ. και του προγράμματος καθοδήγησης ταλέντων.

Εξάλλου, παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής και αναπληρωτή πρόεδρο της επιτροπής εθνικών ομάδων, κ. Βρακά και ενεκρίθη προς υλοποίηση, το νέο πλάνο ανάπτυξης ποδοσφαίρου 2018-2024 με τίτλο "Μπάλα παντού!".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ