ΕΠΟ

Δεν έχει λάβει πρόσκληση η ΕΠΟ για την Τρίτη (28/4)

Δεν έχει λάβει πρόσκληση η ΕΠΟ για την Τρίτη (28/4)
ΕΠΟ INTIME SPORTS

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο αναμένεται να βρίσκεται στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων την Τρίτη (28/4) για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο και η ΕΠΟ δεν έχει λάβει πρόσκληση για να δώσει το παρών.

Την UEFA και την FIFA από κοινού θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος αναμένεται την Τρίτη (28/4) στην χώρα μας για να δώσει το παρών στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου και θα συζητηθεί το μίνι αθλητικό νομοσχέδιο για τη βία.

Πάντως, η ΕΠΟ δεν έχει λάβει κάποιο προσκλητήριο ακόμα από την πλευρά της Κυβέρνησης για να παραστεί και δεν προτίθεται να πάει... ακάλεστη.

Μάλιστα, όπως τονίζουν από την Ομοσπονδία με τη μορφή ερωτήματος είναι "ποιος υπάγεται στην UEFA και την FIFA;", θέλοντας να δείξουν ότι τους αφορά άμεσα το τι θα ειπωθεί και θα πρέπει να υπάρξει εκπροσώπηση της ΕΠΟ στην Βουλή.

Όπως και να 'χει, θα φανεί τις προσεχείς ημέρες το τι μέλλει γενέσθαι και αν η Ομοσπονδία θα είναι παρούσα στην Επιτροπή Μορφωτικών, όπου θα βρίσκεται άνθρωπος της UEFA και της FIFA.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ