ΕΠΟ

Δεν αλλάζει απόφαση η ΕΠΟ για τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων

Δεν αλλάζει απόφαση η ΕΠΟ για τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων
Γκιρτζίκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λογομαχία του προέδρου του ΠΣΑΤ, Σωτήρη Τριανταφύλλου, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη και δήλωση του βουλευτή Πέτρου Κωνσταντινέα.

Σε λογομαχία εξελίχθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, Σωτήρης Τριανταφύλλου, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, για την γενική συνέλευση την Παρασκευή (24/6) το πρωί. Η Ομοσπονδία πήρε την απόφαση να αποκλείσει τους δημοσιογράφους από τον όροφο που θα γίνει η γ.σ. στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στο Μαρούσι, και να μεταδοθεί η συνέλευση μέσω live streaming από το site της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Αθλητικού Τύπου ζήτησε από τον Γ. Γκιρτζίκη να την ανακαλέσει.

- «Συνέταιροι είμαστε για να συζητήσουμε την απόφαση;» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

- «Δεν έχετε δικαίωμα να αποκλείσετε τους δημοσιογράφους. Σας καλώ να πάρετε την απόφαση πίσω» απάντησε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ.

- « Όχι, δεν παίρνω πίσω την απόφαση» ανταπάντησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Η επικοινωνία των δύο εξελίχθηκε σε λογομαχία και το β' ημίχρονο θα παιχθεί αύριο έξω από το κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

«Αντιδημοκρατική απόφαση»

Την απόφαση της ΕΠΟ καταδίκασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας που δήλωσε: «Πρόκειται για μία αυθαίρετη και αντιδημοκρατική απόφαση. Αναρωτιέμαι εάν ελήφθη από την ΕΕ της ΕΠΟ ή κατευθείαν από το διευθυντήριο. Επίσης, αναρωτιέμαι γιατί στην κορυφαία δημοκρατική διαδικασία που είναι η ΓΣ της ΕΠΟ, θέλουν να αποκλείσουν την πρόσβαση στους δημοσιογράφους και να περιορίσουν την παρεχόμενη ενημέρωση. Μήπως θέλουν να κρύψουν τις παθογένειές τους;".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ